DOLAR 32,5947
EURO 34,785
ALTIN 2415,307
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bebeğini gözünden bile sakınan annelere Wee Baby’den Nazar Boncuğu Serisi

    Bebeğini gözünden bile sakınan annelere Wee Baby’den Nazar Boncuğu Serisi
    17.09.2020
    A+
    A-

    Dünyaya gözlerini yeni açmış bebeklerimiz hepimizin koşulsuz şartsız en kıymetlisidir. Doğumlarından itibaren “Nazar değmesin” temennilerini duyar,  binlerce yılın kadim bilgisini taşıyan nazar boncuğunu ne üstünden ne de eşyalarından eksik etmeyiz. Kötü enerjilerden koruduğuna inanılan, gördüğümüzde içimizi rahatlatan nazar boncuğunu  biberon, alıştırma bardağı ve emzikten oluşan özel bir seriye taşıyan Wee Baby, anne babaların da güvende hissetmesini sağlıyor.

    Binlerce yıl boyunca farklı kültürlerde kullanılan ve kullanım biçiminde değişiklik olmadan günümüze gelen nazar boncuğu kötü enerjiye karşı bir simge olarak önemini korumaya devam ediyor.  Anadolu’da bebeklerin savunmasız olduğuna inanıldığı için doğumundan itibaren kullanılan nazar boncuğu, kundaktan beşiğe her yerde kendini gösteriyor. Basitliğinin içinde gizemli bir güç barındıran bu önemli simge şimdi bebeklerin tüm gün kullandığı eşyalarında da yerini buluyor. Wee Baby’nin bebekleri nazardan korumak için özel tasarladığı yeni Nazar boncuğu serisi, binlerce yılın inanışını ve kültürünü iyi dilek ve temennilerle bebeklere aktarıyor.

    Kimi zaman bir ustalık eserinde görüp hayran kaldığımız kimi zaman da basitliği ve sadeliğiyle etkileyen nazar boncuğu biberon, alıştırma bardağı ve emziklerin üzerinde yerini alarak binlerce yılın iyi dileklerini bebeklerimize yansıtıyor.

    Bünyesinde Türkiye’nin lider anne ve bebek ürünleri markalarından Wee Baby ile birlikte MyCey ve Bebsi markalarını bulunduran Burda Bebek Ürünleri, aynı zamanda da İngiltere’nin 1 numaralı anne bebek ürünleri markası olan Tommee Tippee’nin ve ayrıca Kietla ve Freeds’in distribütörlüğünü yapıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.