DOLAR 32,4041
EURO 34,8038
ALTIN 2398,776
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bebeğinizin kıyafetlerine anne dokunuşu

    Bebeğinizin kıyafetlerine anne dokunuşu
    12.02.2018
    A+
    A-

    Viking Konsantre Yumuşatıcı Sensitive 

    ‘Değerli’ kavramını anlatacak birçok kelime vardır. Ancak söz konusu ‘En değerli’ olduğunda onu anlatmaya tek bir kelime yeter. Bebeğiniz…

    Viking Temizlik, en değerli varlığınız olan bebeğinizle ilgili duygu ve endişelerinizi paylaşıyor ve imza attığı ürünlere ‘Anne hassasiyetiyle’ yaklaşıyor.  Viking Konsantre Yumuşatıcı Sensitive ile hem bebeğiniz hem de sizin için temizliğin en güvenli halini sunuyor.

    Özel bir formül…

    Dermatolojik olarak test edilmiş Viking Sensitive, özel olarak geliştirilen formülü sayesinde giysilerde uzun süreli yumuşaklık sağlıyor. Üstelik ultra konsantre özelliğiyle çok daha yoğun bir içeriğe sahip olan Sensitive, ekstra yumuşaklığın yanı sıra daha az su kullanımı sayesinde doğaya ve geleceğe sahip çıkıyor.

    Kalıcı tazeliğin yeni adı Viking Sensitive, bir sonraki yıkamaya kadar bebeğinizin giysilerine bakım yaparak önemli bir yeniliğe de imza atıyor. Çamaşırlar üzerindeki statik elektriklenmeyi önleyen Viking Sensitive yumuşatıcı, ütülemeyi kolaylaştırarak bebeğinizin kıyafetlerinin ömrünü uzatıyor. Tüm bunların yanı sıra sizi rahatsız etmeyecek yoğunluktaki eşsiz kokulardan oluşan esansıyla haftalarca süren ferahlık sağlayan Sensitive, değerli kokusu ve yumuşacık etkisiyle bir yumuşatıcıdan beklediklerinizden fazlasını sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.