DOLAR 32,6129
EURO 34,7832
ALTIN 2491,634
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Beko Dem Otomatik Çay Makinesi ile çaylar her dem taze

    Beko Dem Otomatik Çay Makinesi ile çaylar her dem taze
    19.09.2021
    A+
    A-

    Lider ev teknolojileri markası Beko, çay yapraklarını inovatif demleme teknolojisi ile bir araya getirerek çay keyfini en üst seviyeye taşıyor.  Beko Dem Otomatik Çay Makinesi’nin özel demleme teknolojisi, çay yapraklarını tam zamanında demden ayırarak çayın her dem taze kalmasını sağlıyor.

    Beko, çay tutkunları için sektöre öncülük edecek yepyeni bir teknoloji geliştirdi. Çay kültürünü ve çayla ilgili alışkanlıkları derinlemesine inceleyen Beko, geliştirdiği özel demleme teknolojisi ile beklentilerin ötesinde bir çay deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

    Beko Dem Otomatik Çay Makinesi, özel demleme teknolojisi sayesinde çayı otomatik olarak demliyor; çay yapraklarını tam zamanında demden ayırarak çayın taze kalmasını sağlıyor. Beko Dem Otomatik Çay Makinesi geleneksel çay dışında bitki çayı demleme özelliği ile farklı damak tatlarına hitap ederken, günün farklı anlarında sohbetleri keyiflendirecek.

    Beko Dem, akıllı çay makinesi özelliğiyle de kullanım kolaylığı sunuyor.  Zaman ayarı özelliği ile siz uyanmadan çayınızı hazır ediyor, Bluetooth teknolojisi uzaktan çayınızı demlemenizi sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.