DOLAR 32,5053
EURO 34,5779
ALTIN 2493,624
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Beko’dan İstanbul’a beş yeni konsept mağaza

    Beko’dan İstanbul’a beş yeni konsept mağaza
    21.11.2019
    A+
    A-

    Beko, İstanbul’da 5 yeni mağazasını tüketicilerle buluşturdu. Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, “Yeni konsept mağazalarımızda tüketicilerimizi yüksek teknolojiye sahip yenilikçi tasarımlarla buluştururken, müşteri deneyimini de zenginleştiriyoruz. Hedefimiz ülkemize dünyanın en modern perakende mağazalarını kazandırmak” dedi.

    Beko müşteri deneyimini ön plana çıkaran yeni nesil mağazacılık atağına İstanbul’da devam etti.

    Beko’nun Ümraniye’de Altek Ev Aletleri, Maltepe’de Hisar Dayanıklı Tüketim, Ataşehir’de Aksey Ticaret, Zeytinburnu’nda Gençler Dayanıklı Tüketim ve Beykoz’da Bayseçkin Elektrik yeni nesil mağazaları, Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer katıldığı törenlerle faaliyete başladı.

    Beyaz eşya ve tüketici elektroniği sektöründe dijital dönüşüme öncülük ettiklerini söyleyen Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, “Yıllardır tüketicilerin hayatına birçok yenilik katmış ve onlara yeni deneyimler yaşatmış bir şirket olarak yatırım yapmaya hız kesmeden devam ediyoruz. Yeni konsept mağazalarımızda tüketicilerimizi yüksek teknolojiye sahip yenilikçi tasarımlarla buluştururken, müşteri deneyimini de zenginleştiriyoruz. Tüketici odaklı ayrıcalıklı uygulamalarımızla donatılan mağazalarımız dijital perakende dönüşümü yolculuğumuzda önemli adımlar teşkil ediyor. Hedefimiz ülkemize dünyanın en modern perakende mağazalarını kazandırmak. Yetkili satıcılarımızı bu konuda destekliyor ve teknolojik anlamda en ileri perakende uygulamalarını hayata geçiriyoruz”diye konuştu.

    Beko’nun dünyada farklı pazarlardaki tecrübesini Türkiye’deki tüketicisiyle buluşturan konsept mağazaları, geniş ürün yelpazesi ve en yenilikçi ürünleriyle mükemmel müşteri deneyimi sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.