DOLAR 32,4674
EURO 34,716
ALTIN 2434,46
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Belediyeden Lüleburgazspor’a destek

    Belediyeden Lüleburgazspor’a destek
    31.12.2020
    A+
    A-

     

    Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgazspor’un Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) katılabilmesi için gerekli olan 22 bin TL’lik katılım payını Türkiye Futbol Federasyonu’na ödeyerek, kentin takımına destekte bulundu. Belediyenin desteğiyle birlikte Lüleburgazspor yakın zamanda başlaması planlanan BAL’da mücadele edebilecek. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, “Lüleburgaz Belediyesi olarak kentimizde amatör sporun ve sporcuların her zaman yanında olduk, olmaya devam edeceğiz” dedi.

     

    Lüleburgazspor Kulübü Derneği BAL’a katılabilmek için gerekli olan 22 bin TL’lik destek için Lüleburgaz Belediyesi’ne dilekçeli başvuruda bulundu. Belediye Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nce yapılan incelemeler sonucunda Lüleburgazspor’a BAL’da mücadele edebilmesi için gerekli olan 22 bin TL’lik desteğin sağlanmasına karar verildi.

     

    TFF’ye yatırıldı

     

    Sürenin de azalması nedeniyle hızla harekete geçen Lüleburgaz Belediyesi, BAL’a katılım payı için gerekli olan 22 bin TL’lik ödemeyi TFF’ye gerçekleştirdi. Yapılan ödemeyle birlikte Lüleburgazspor Bölgesel Amatör Lig’de yeni başarılar elde etmek için ter dökecek.

     

    “Amatör sporun ve sporcunun yanındayız”

     

    Lüleburgazspor’a verilen destekle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Gerenli, belediyenin “Herkes için spor” anlayışıyla hareket ettiğini söyleyerek, “Kentimizdeki amatör sporun ve sporcuların her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu sene Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Lüleburgazsporumuza başarılar dilerim” dedi.

     

    Geçtiğimiz sezonun panoraması 

     

    Geçtiğimiz sezon da BAL’da mücadele eden Lüleburgazspor, ligin ilk haftasına Bozcaadaspor deplasmanında 1-0’lık yenilgiyle başlamıştı. Ligin 8’nci haftasına kadar inişli çıkışlı grafik sergileyen temsilcimiz sırasıyla Tekirdağspor, Vizespor ve Alibeyköyspor maçlarında aldığı galibiyetlerle umut saçmıştı. Lüleburgazspor, ligin korona virüs salgını önlemleri çerçevesinde sona erdirilmesiyle birlikte sezonu 23 puanla 10’uncu sırada tamamlamıştı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.