DOLAR 32,4556
EURO 34,7655
ALTIN 2437,855
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bella Maison’dan uykuya renk katan pikeler

    Bella Maison’dan uykuya renk katan pikeler
    19.08.2020
    A+
    A-

    Ev tekstilinde renklerin markası Bella Maison, birbirinden renkli ve farklı desenlerdeki pike modelleriyle uykudan alınan keyfi artırıyor.

    Bella Maison, rengarenk pike modelleriyle uyku kalitesini artırıyor. %100 pamuktan üretilen pikeler, yumuşak dokuları ve hava geçirgenliği yüksek ranforce özellikleriyle yaz gecelerinin ve serin sonbahar akşamlarının gözdesi olmaya aday.

    Bella Maison’un pikeleri hem gündelik kullanıma uygun hem de misafir ağırlamalarına yaraşır zengin seçenekleriyle yatak odalarını renklendiriyor. Yüksek kalite standartlarında özgün tasarımlara sahip ürünleri, ulaşılabilir fiyatlarla buluşturan Bella Maison’un maviden somona, yeşilden beje uzanan renklerdeki eşsiz pike modelleri her zevke uygun alternatifler sunuyor.

    Etnik detaylardan ve püsküllerden oluşan mandala pike seti, mavinin verdiği huzuru yansıtan Perla, tropikal yaprakları yatak odasına taşımak isteyenler için yeşilin en güzel tonunu içeren Nieves, ruhsal dinginliği ve içsel huzuru barındıran mandaladan ilhamla tasarlanan Sophie; çiçek desenleriyle iç ısıtan Paisley ile sadelikten hoşlananlar için düz renklerde ve keten görünümünde hazırlanan pikeler yatak odalarına zevkli dokunuşlar katıyor.

    Bella Maison, kaliteli ve yumuşak dokusuyla güzel bir uykunun tadını çıkarmak isteyenler için pikelerde tek ve çift kişilik modellerin yanı sıra çarşaf ve yastık kılıfıyla takım halinde setler sunuyor. Pike setlerinde %50 indirim, tek parça pikelerde bir alana bir bedava kampanyasının devam ettiği ürünlere Bella Maison’un seçkin mağazalarından ve internet sitesinden ulaşılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.