DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bernhard H.Mayer saatleri ile 2017 yazında zamanı farklı yaşa

    Bernhard H.Mayer saatleri ile 2017 yazında zamanı farklı yaşa
    04.07.2017
    A+
    A-

    Uzun yaz günlerinde zamanı bileğinde takip edenler için tasarlanan Bernhard H. Mayer saatleri farklı, modern ve tarz görünümü yanı sıra klasik severleri de unutmuyor. La Retrograde Explorer ve Pioneer saatleri ile Bernhard H. Mayer 2017 yazına damga vurmaya geliyor.

    Değerli metaller ve taşlardan kaliteli takı ve saatler yaratan Bernhard H. Mayer®, en son üretim teknolojisiyle İsviçre’de ürettiği, ustalarının olağanüstü işçilikleriyle hayata geçirdikleri geniş bir ürün yelpazesine sahip.

    La Retrograde Explorer Watch ile göründüğünden daha fazlası ol!

    Özel olduğunu hissetmek isteyen erkekler için sınırlı sayıda üretilen La Retrograde Watch, farklı tasarımı ile tüm erkeklerin arzu nesnesi… Geniş kadranı ve 4, 8, 12 rakamlarındaki farklılıklarıyla La Retrograde Watch güçlü görünmeyi seven erkeklerin tercihi olacak. Saat kadranında yer alan 60 saniyelik sayacı ve ayın kaçıncı gününde olduğunu belli eden gün sayacı ile göründüğünden daha fazlası…

    Centilmenliğin Sembolü: Pinoneer

    Girdiğiniz her ortamda size farklı bir hava katan Pioneer, aradığınız tüm ayrıntılar düşünerek tasarlandı. Sonsuz bir hassasiyet ile klasik tasarımın, mekanik saat hareketiyle sofistike karışımını sonucu ortaya çıkan Pioneer, PVD- Altın Kaplama kasası, tarihsel dokunuşu, mükemmel kronometresi ve saatin anavatanı İsviçre teknolojisiyle tüm isteklerinize cevap verecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.