DOLAR 32,4956
EURO 34,7538
ALTIN 2485,774
BIST 9505,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Beton mu, Saten mi? Kadife mi, mermer mi? İç mekan mı, dış mekan mı?

    Beton mu, Saten mi? Kadife mi, mermer mi?  İç mekan mı, dış mekan mı?
    06.06.2023
    A+
    A-

    CUBO’nun dekoratif boyalar ürün grubunu temsil eden ‘’CuboArte’’, zengin desen ve renk alternatifleriyle tamamen yenilendi. İç cephede olduğu kadar dış cephede de dekoratif görünüm kazandıran ‘’CuboArte’’ ürün grubu; ‘’CuboArte Akrilik Esaslı Boya ve Kaplamalar’ile ‘’CuboArte Mineral Esaslı Kaplamalar’’ olmak üzere iki farklı kategoriden oluşuyor.

    CUBO, dekorasyon açısından fark yaratmak isteyen profesyonellere yönelik yeni alternatifler oluşturmak için efekt boya grubunu tamamen yeniledi.

    Ürün çeşitliliğinden, ambalajına kadar her alanda tarzını değiştiren ‘’CuboArte Dekoratif Sistemler’’ oldukça iddialı seçenekler sunuyor. Farklı tarzlar için farklı görünümler sunan CuboArte Dekoratif Sistemler her zevke hitap edecek, birbirinden estetik 21 adet ürün grubundan oluşuyor.

    CUBO, CUBOArte Dekoratif Sistemler ürün grubunu iki ayrı kategoride sunuyor İç mekanlara özel CUBOArte Efekt Boya ve Kaplamalar ve iç mekanlarda olduğu kadar yapıların dışına da şık bir görünüm kazandıran CUBOArte Dekoratif Kaplamalar ‘’olarak tanımlıyor.

    CuboArte ürünlerinin Ar-Ge çalışmalarını tamamlayan CUBO’nun yeni yüzü ve yeni imajıyla pazara sunulan ürün grubunda; modern, şık, ışıltılı, sedefli, iddialı ve daha birçok zevke hitap eden birbirinden farklı alternatif bulunuyor. Tüketicinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hareket eden CUBO, Akrilik Esaslı iç mekân boya ve kaplamalar grubuna Mineral Esaslı dış mekân kaplamalar grubunu da ekleyerek ürün portföyünü zenginleştirdi.

    HER ZEVKE UYGUN SEÇENEKLER

    CUBO’nun tamamen yenilenen CuboArte ürün ailesi, Akrilik Boya ve Kaplamalar iç mekân ürünleri ile, uygulandığı yüzeye estetik bir görünüm kazandıracak.

    CUBOArte Efekt Boyalar iç mekan ürünleri, sedef efektli ürün grubunda; ‘’Perlato’’, sedef efektle birlikte özel kum tanecikli görünüm için ‘’Sabbioso’’, özel cam kürecikli ‘’Perla’’, kadife dokulu soft mat görünüm için ‘’Velluto’’, iki boyutlu reflektli görünüm için ‘’Onda Effetto’’ ürünlerini tercih edebilirsiniz. Işıltılı görünüm için ‘’Viso Diverso’’, mermer görünüm için ‘’Marmorizzare’’, farklı tarzlar için macun kıvamında ‘’Somnium’’, doğal görünüm isteyenlere brüt beton görünümlü ‘’Arte Deco’’, traverten görünüm için ise ‘’Travertini’’ seçenekleri bulunuyor.

    CUBOArte Efekt Boyalar (iç mekan) ürünlerini “Boyacı Küpü Renklendirme Sistemi” ile yaratacağınız farklı renk tonlarıyla birlikte kullanarak, özgün tasarımlar elde edebilirsiniz.

    ARTIK YAPILARIN DIŞI DA İÇİ GİBİ GÖSTERİŞLİ

    CUBO’nun CuboArte Dekoratif Sistemleri’ne kattığı bir diğer yenilik ise ‘’CUBOArte Dekoratif Kaplamalar.’’ Bu ürün grubunu hem iç mekanlarda hem de dış mekanlarda tercih ederek doğal ve modern görünümlere imza atabilirsiniz.

    CUBOArte’nin birbirinden farklı tanecik boyutuna sahip 6 yeni ürünüyle, yapınızda bulunmasını arzuladığınız dokuları dilediğiniz doğallıkta tasarlayabilirsiniz.

    Kaya, taş veya beton… Yapıya bir taş kadar yük bindirmeden o taşın görünümünü CUBOArte Dekoratif Kaplamalar ürünleriyle binanıza kazandırabilirsiniz. İsterseniz farklı uygulama aparatları ile hiç görülmemiş dokular elde ederek hem dış mekanlarınıza hem de iç mekânlarınıza sıra dışı tasarımlar ile özel bir çekicilik kazandırabilirsiniz

    CUBO, CUBOArte Dekoratif Kaplamalar’da sunduğu seçenekleri ise şöyle adlandırmış. Stone Light-500C, Stone-300C, Concrete-200C, Concrete Unique-100C, Concrete Fine-50C ve Concrete Fine Satin- 50C. Ultra ince, ince ve kalın alternatifleri bulunan CuboArte Dekoratif Kaplamalar ürün grubuyla özel; taş, tuğla, beton görünümlü şık ve modern duvarlar tasarlayabilirsiniz.

    Türkiye’nin yerli boya üreticisi CUBO’nun, hem iç hem dış mekânda, özellikle mimarların projelerinde sınırsız tasarımlar yaratmasına imkan tanıyan bu inovatif ürünleri, dekoratif boya sektörüne de alternatif oluşturuyor. Kolay uygulanabilir olmasıyla usta dostu CuboArte ürün grubu, dönemin yıldızı parlayan tercihleri arasında yerini alacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.