DOLAR 32,3358
EURO 35,1753
ALTIN 2244,63
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Beykoz’un lüks konut pazarında zirveye koştular

    Beykoz’un lüks konut pazarında zirveye koştular
    25.01.2023
    A+
    A-

    Kurumsal emlak zincirlerinin başında gelen Keller Williams,  22 bölgedeki 3 bin danışmanıyla gayrimenkul satışında rekabeti ateşliyor. Markanın 2022 yılında belirlediği “En üretken danışmanlar” listesinin ilk 5’inde Beykoz bölgesi ofisi Kw Ekol’ün 3 danışmanı birden yer aldı. Ekip iki yıldır üst üste zirveye adını yazdırıyor.

    Türkiye’de profesyonel ve kurumsal emlak zincirlerinin başında gelen Keller Williams (Kw),  22 bölgedeki 3 bin danışmanıyla gayrimenkul satışında rekabeti ateşliyor. Markanın satış performansını katlamaya yönelik etkinliklerinden olan Yılın En Üretken Danışmanları listesinin 2022 yılı zirvesinde Beykoz Bölge Müdürlüğü Kw Ekol ekibinden 3 isim birden yer aldı. 85 gayrimenkul danışman ortağı ile İstanbul ve Beykoz bölgesinde ağırlıkta hizmet veren Kw Ekol ekibi, Acarkent, Beykoz Konakları, Boğaz Hattı ve Ömerli bölgelerindeki satış performansları ile 2022 yılında listenin birincilik, dördüncülük ve beşincilik sırasına adlarını yazdırdılar.

    KW Ekol bünyesinde çalışan Murat Acar 1.liği, Volkan Sarıkaya 4. lüğü, Erhan Gencer 5.’liği alarak önemli bir başarıya imza atarken, Kw Ekol ekibinden Murat Acar’ın bir önceki yıl da ilk sırada yer alması dikkat çekti.

    Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Kw Ekol Yönetici Ortağı Ahmet Kurşunlu zirveye koşan bir ekiple çalışmaktan dolayı gurur duyduklarını söyledi. Ahmet Kurşunlu, takım bilinciyle çalışmanın, portföy paylaşmanın, düzenli eğitim almanın ve teknolojiyi verimli kullanmanın başarının altında yatan nedenler olduğuna işaret ederek, “Bunlar zaten Kw kültürünün de birer parçası. Biz uzmanı olduğumuz Beykoz bölgesini iyi tanıyor olmanın da avantajı ile üst düzey bir performans sergileyebiliyoruz” dedi.

    “Lüks konutlar bizden sorulur”

    Bölgenin lüks konut pazarında paylaşımcılıkla en hızlı satışları gerçekleştirdiklerini belirten Ahmet Kurşunlu “Lüks konut pazarı bizim ekipten sorulur demek yanlış olmaz” diye konuştu.

    Kw kültürünün en yeni ve genç ekip arkadaşlarında bile kendisini hissettirdiğini anlatan Kw Ekol Yönetici Ortağı Ahmet Kurşunlu, “Örneğin Kw’nin Genç Profosyeneller ödülü de var. O kategoride de 1. ve 2. ekibimizden çıktı. Murat Acar ve Volkan Sarıkaya aldıkları ödülle yeni gelecek arkadaşlara da örnek oldular” dedi.

    Ahmet Kurşunlu sözlerini şöyle sürdürdü:

    “Aramıza katılacak yeni danışman ortaklarımızla 2023’te çok daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Gayrimenkul almak veya satmak isteyenlerin yanı sıra bu sektörde kariyer yapmak isteyenleri ofisimize bekliyoruz.”

    Krediyle ev alanlar kazançı çıkacak

    2023 yılı beklentilerini de aktaran Ahmet Kurşunlu, bu yıl gayrimenkul satışlarının ivmeleneceğini, yıllık bazda 1.5 milyon adet rakamının aşılacağını öngördü. Ahmet Kurşunlu “Gayrimenkul fiyatları 2022 yılı gibi artış göstermeyecek. Enflasyonla parelel gidebilir. Ancak bu artış oranıyla bile gayrimenkul yine en iyi  kazandıran yatırım aracı olarak gözde konumunu sürdürecek. Uzun dönemde gayrimenkul yatırımının diğer yatırım araçlarına göre daha çok kazandırdığını biliyoruz. Hatta 2023 yılında kredili ev alanların da kazançlı çıkacaklarına inanıyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.