DOLAR 32,5496
EURO 34,8612
ALTIN 2428,045
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Beyoğlu’nda işler yolunda

    Beyoğlu’nda işler yolunda
    24.12.2017
    A+
    A-

    Kulaksız, Okmeydanı ve Örnektepe bölgelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Beyoğlu’nda işler yolunda. İlçemizin dört bir yanında hiçbir ayrım yapmaksızın aynı yatırımları yapıyoruz.” dedi.

    Geçmişten günümüze medeniyetlerin buluşma noktası olan Beyoğlu’nda hummalı bir çalışma başladı. Beyoğlu Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarda bir yandan Kentsel ve Kültürel dönüşüm devam ederken bir yandan da tarihi binalar restore edilerek yeniden hayata döndürülüyor. Cadde ve Sokaklar alt ve üst yapıları ile birlikte sil baştan yenileniyor. İlçedeki tüm bu değişim ve dönüşümün yanı sıra sosyal belediyecilik anlamında da birçok çalışmaya imza atılıyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yapılan çalışmaları yerinde incelemek ve vatandaşları yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmek amacıyla Kulaksız, Okmeydanı ve Örnektepe bölgelerini ziyaret etti. Dernekleri ve kahvehaneleri gezen Başkan Demircan vatandaşlarla sohbet edip talep ve önerilerini dinledi.

    HİÇBİR AYRIM YAPMAKSIZIN AYNI YATIRIMLARI YAPIYORUZ

    Başkan Demircan Beyoğlu’nda değişim ve dönüşümün hızla devam ettiğini belirterek, “Beyoğlu’nda işler yolunda. Okmeydanı’nda tapu sorununu çözdüğümüz için vatandaşlarımız geleceğe umutla bakıyor. Artık kentsel dönüşüm istiyorlar. İnşallah en kısa zamanda ilk katmayı Van bloklarından vuracağız. Bunun dışında Tarlabaşı’nda dönüşüm yapıyoruz, Örnektepe’de dönüşüm yapıyoruz. Tüm bunları yaparken bir taraftan da ilçemizdeki cadde ve sokakları yeniliyoruz. İstiklal Caddesi ile Kulaksızda yapılan yollar arasında hiçbir fark yok. İlçemizin dört bir yanında hiçbir ayrım yapmaksızın aynı yatırımları yapıyoruz.” dedi.

    İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN GİYECEKTEN GIDAYA HER TÜRLÜ İHTİYAÇLARINI KARŞILIYORUZ

    Başkan Demircan, “Yollarımız yapılıyor, temizliğimiz yapılıyor. Evlatlarımız okullarına gidip geliyor. Hiçbirinin soğukla ve temizlikle ilgili problemi yok. Sosyal Marketimizle ihtiyaç sahibi 5 bin ailemize periyodik olarak yardımlar yapıyoruz. Giyecekten gıdaya her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Yaşlı ve engelli ihtiyaç sahibi vatandaşımızın da evlerini temizleyerek öz bakımlarını yapıyoruz. Hiç kimsenin aç kaldım, dışarıda kaldım, ayağım su aldı diye bir derdi yok. Evlatlarımız, çoluk çocuklarımız, fakir fukaramız ilgi ve alakamız altındadır.” ifadelerini kullandı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.