DOLAR 32,5877
EURO 34,8519
ALTIN 2496,277
BIST 9661,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “Beyond Lighting Talks” Seminerleri devam ediyor

    “Beyond Lighting Talks” Seminerleri devam ediyor
    27.02.2020
    A+
    A-

    Aydınlatma teknolojisinde dünyanın önde gelen şirketlerinden OSRAM, geleceğin liderleri olan üniversite öğrencilerine yönelik “Beyond Lighting Talks” seminerlerine devam ediyor.  Seminerlerin ikincisi 19 Şubat tarihinde Marmara Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Marmara Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelen OSRAM Türkiye ekibi, aydınlatmanın dünü, bugünü ve geleceğine dair kapsamlı bir sunum yaparak, workshop düzenledi.

     

    Aydınlatma teknolojisi alanında öncü şirketlerden OSRAM, bu alandaki köklü bilgi ve tecrübesini “Beyond Lighting Talks” seminerleriyle üniversite öğrencileriyle paylaşmaya devam ediyor. 19 Şubat’ta Marmara Üniversitesi’nde düzenlenen seminerde Marmara Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelen OSRAM Türkiye İş Geliştirme Müdürleri Aykut Güvenç; insan odaklı aydınlatma kavramı, aydınlatma kontrolü, tasarımı ve sektörün geleceğine dair bilgi alışverişinde bulundu.

     

    “Geleceğin aydınlatma sistemlerine yön veriyoruz”

    İlkini Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleştirdikleri seminerlerin diğer üniversitelerle devam edeceğini söyleyen OSRAM CEO’su Can Dikmen, “Teknoloji büyük bir hızla gelişiyor ve tüm sektörleri, hayatımızı direkt etkiliyor. Aydınlatma teknolojisinin öncü şirketlerinden biri olarak geliştirdiğimiz teknolojilerle geleceğin aydınlatma sistemlerine de yön veriyoruz. Bu alandaki köklü bilgi ve deneyimimizi öğrenci arkadaşlarımızla paylaşmak, onlara yeni bakış açıları ve vizyonlar katmak bizim için çok önemli. Öğrencilerin seminerlerimize gösterdiği ilgiden de son derece memnunuz” diye konuştu.

     

    Aydınlatma “akıllı” hale gelerek kontrol edilebiliyor

    Işık ve mimarinin etkileşimi, ışığı algılamanın ötesine taşır. OSRAM’ın bu hissi deneyimlemeyi sağlayan LED aydınlatma ürünleri, modülleri ve sistemleri aynı zamanda aydınlatmanın kontrolünde de yenilikçi bir yaklaşım sunuyor. “Beyond Lighting Talks” seminerleriyle üniversite öğrencileri de bu sistem ve teknolojileri yakından tanıma ve deneyimleme fırsatını buluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.