DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bez gibi kullan – kağıt gibi at: Selpak Kağıt Bez

    Bez gibi kullan – kağıt gibi at: Selpak Kağıt Bez
    24.12.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin yenilikçi markası Selpak, hijyeni ve pratik kullanımı Kağıt Bez’de bir arada sunuyor. Mutfakta, banyoda, evin her yerinde pratik bir temizlik bezi olarak kullanılabilen Selpak Kağıt Bez’i, kullandıktan sonra kağıt gibi atabilir ya da kurutarak saklayabilirsiniz. Temizliği kolaylaştırarak zamandan tasarruf sağlayan Selpak Kağıt Bez, mükemmel hijyeni pratik hale getiriyor.

    Selpak, hijyeni pratik hale getirdiği yenilikçi ürünü Selpak Kağıt Bez ile temizlik anlayışınızı değiştirecek. Temizlikte kullandığımız bezleri, hijyen açısından ıslak bırakmamak gerekiyor. Çünkü ıslak kalan bezler bir süre sonra bakteri ve mikrop üretmeye başlıyor. Kusursuz bir hijyen için geliştirilen Selpak Kağıt Bez’i kullandıktan sonra kurutarak saklayabilir; yıkayarak tekrar tekrar kullanabilir ya da kağıt gibi atabilirsiniz.

    Hijyenik ve pratik kullanım bir arada

    Rulo halinde satışa sunulan Selpak Kağıt Bez, pratik kullanımı sayesinde zamandan tasarruf sağlıyor. Mutfakta, banyoda ya da yaşam alanlarında hızlı ve hijyenik temizliğe imkan sağlayan ürün, tekrar kullanılabilme özelliği sayesinde de oldukça ekonomik.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.