DOLAR 32,9449
EURO 35,7631
ALTIN 2528,495
BIST 10891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bianca Boya’dan yeni 500 bayi ve 10 franchise mağaza hedefi

    Bianca Boya’dan yeni 500 bayi ve 10 franchise mağaza hedefi
    29.05.2024
    A+
    A-

    Türkiye genelinde 2000 bayi ile hizmet veren Bianca Boya, 2024 sonuna kadar bayi sayısını 2500’e, Bianca Stella Shop’larını da 30’a çıkartmaya hazırlanıyor.

    Bianca Boya Kurucu Ortağı Veysel Feyzoğlu, boya sektörünün 3,5 milyar dolar ithalat girdisi olan, çoğu ham maddenin ithal edildiği ve 1 milyar dolar ihracat yapan bir sektör olduğunu belirterek, “Boya sektörü çok çeşitli dallarda üretim ve satış faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye genelinde 2 bin 200 olan bayi sayımızı bu sene 2 bin 500’e çıkaracağız. 2024’te mevcutta 20 olan Bianca Stella Shop mağazalarımızın sayısını 30’a çıkarmayı hedefliyoruz. Dönüşüm boyaları geleceğin sektörlerinden biri olmaya çok yakın. Önümüzdeki dönemde dekoratif boyalara ve farklı renklere talebin artacağını öngörüyoruz.” dedi.

    İstanbul’un her iki yakasında şubeleri olduğunu da vurgulayan Feyzoğlu, “İzmit, Adapazarı, İzmir, Ankara, Antalya, Kayseri, Adana, Tekirdağ, Balıkesir gibi şehirlerde 20 şubemiz bulunuyor. 5 tane Bianca shopumuz ise AVM’lerin içinde yer alıyor. 2024 sonu için hedefimiz mevcut 20 mağazamıza ek olarak 10 franchise mağaza daha açmak.  Franchise verilmesi hedeflenen ilk 5 ilimiz ise; Bursa, Konya, Antalya, İzmir, Ankara, İstanbul.” şeklinde konuştu.

    Bayilerinde önceliklerinin uygulama yapan kadın ustalar olduğunu da sözlerine ekleyen Feyzoğlu, “Shop’larda uygulama ve satış hizmetini şart koşuyoruz. Franchise giriş bedelimiz bulunmuyor. Mevcut partnerlerimiz ile de royalty ücreti anlaşmamız bulunmuyor.” diyerek sözlerini bitirdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.