DOLAR 32,3808
EURO 35,0523
ALTIN 2326,745
BIST 9103,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bien, oversize koleksiyonları ile mekanlara bütünsel bir şıklık kazandırıyor 

    Bien, oversize koleksiyonları ile mekanlara bütünsel bir şıklık kazandırıyor 
    04.08.2022
    A+
    A-

    Yenilikçi renk ve desenleriyle yaşam alanlarının havasını değiştiren Bien’in büyük ebat koleksiyonları, mekanların ihtişamını gözler önüne seriyor. Doğanın renklerini ve en ince detaylarını taşıyan koleksiyonlar, mekanlara bütünsel bir şıklık kazandırıyor.  

    Doğanın detaylarını yaşam alanlarına yansıtan Bien’in büyük ebat karo koleksiyonları, mekanları usta ellerden çıkmış, eşsiz bir sanat eserine dönüştürüyor. İç ve dış mekanlarda ıslak ya da kuru zeminlerde kullanılabilen, çizilme, darbe, sıcak ve soğuk şoklara üstün bir direnç gösteren büyük ebat koleksiyonlar, uygulama sırasında zaman ve işçilik avantajı da sunuyor.

    Doğanın eşsiz ustalığını mekanlara yansıtmanıza yardımcı oluyor

    Birçok farklı renk ve desen seçeneğinin yer aldığı koleksiyonlar, zemin ve duvarda kullanım için ideal bir alternatif oluyor. Koleksiyonlarda; duvar ve zeminlerin bütünlüğünü sağlayacak ya da zıtlıklarla yaratılacak uyum için birçok seçenek bulunuyor. 120X180 cm ebatı ile alanların olduğundan daha geniş görünmesine de yardımcı oluyor. Islak, kuru, iç ve dış mekan fark etmeksizin her alana kolayca uyum sağlayan oversize koleksiyonlar, renk ve desenleriyle de doğanın eşsiz ustalığını mekanlara yansıtmanıza yardımcı oluyor.

    Bookmatch tasarımlı birçok özel parça bulunuyor

    Her biri farklı desenlerden oluşan, sadelik ve şıklığın bir arada sunulduğu büyük ebat koleksiyonlar, parlak ve mat yüzey seçenekleriyle mekanların kalite hissini yukarı çekiyor. İlhamını doğadan alan eşsiz desen ve tonlarının yanı sıra sade tasarım seçenekleri de sunan koleksiyonlarda, ayrıca bookmatch tasarımı ile dikkat çeken birçok özel parça da bulunuyor. Mekanları sıradanlıktan kurtararak, doğanın modern dünyaya geçişini tamamlayan koleksiyonlar girdiği her alana estetik çizgiler katıyor. Modası hiçbir zaman geçmeyecek mekanların yaratılmasına imkan tanıyan koleksiyonlar, dekorasyonda sadelik ve şıklığın yeni tanımı oluyor.

    Uygulama kolaylığı sunuyor

    Konut, restoran, alışveriş merkezi, otel ve hastane gibi birçok mekanın dekorasyonuna hayat veren koleksiyonlar, büyük boyutlarını avantaja çevirerek uygulama kolaylığı sunuyor. Zaman ve maliyette tasarrufun önünü açıyor. Koleksiyonlar, renklerinin ilk günkü canlılığını uzun yıllar koruyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.