DOLAR 32,3363
EURO 35,115
ALTIN 2233,558
BIST 8734,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bien Unicera Fuarı’nda görsel şov sunacak

    Bien Unicera Fuarı’nda görsel şov sunacak
    23.10.2021
    A+
    A-

    Bien, Unicera Fuarı’na iki farklı stant ile katılacak. Bien, geniş ürün yelpazesine sahip koleksiyonlarının daha rahat ziyaret edilerek daha keyifli bir şekilde incelenmesi için 816 m2’lik ve 500 m2’lik iki farklı stantta ürünlerini sergileyecek.  

    Bien; sektörün en çok takip edilen organizasyonlarından biri olan Unicera Fuarı’nda, tasarım harikası ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Estetik kavramını yaşam alanlarına taşıyan ve geniş ürün gamıyla dikkat çeken Bien, fuarda karo ve banyo ürün gruplarıyla iki farklı stantta ziyaretçileriyle buluşacak. Bien, karo ürün grubundan birçok yeni koleksiyonunu da ilk kez fuarda görücüye çıkaracak. 30×90 cm ve 40×120 cm duvar karosu koleksiyonları ile 120×180 cm oversize olarak adlandırılan teknik porselen koleksiyonlar fuarda öne çıkan ürünler olacak.

    En inovatif gömme rezervuar görücüye çıkacak

    Bien Banyo grubu ise yeni seriler eklemiş olduğu armatür ve vitrifiye ürünleriyle beraber, yeni nesil banyoların vazgeçilmezi SUPREME gömme rezervuar ile Unicera Fuarı’nda yerini alacak.  Yerli markalar arasında benzeri olmayan SUPREME gömme rezervuar, tasarımı ve fonksiyonları ile pazarın en iddialı ürünü olarak dikkatleri çekiyor. Bien’in ar-ge ekipleri tarafından geliştirilen ve kendi alanında en inovatif gömme rezervuar olma özelliğine sahip SUPREME’in 11 ayrı patenti bulunuyor.

    Bien, Türkiye’nin en renkli armatür serileri olan PRUVA ve SALVO PLUS COLOURS’ı Unicera Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Yeni seride Salvo ürününe ipeksi mat siyah, ipeksi mat beyaz ve altın kaplama seçeneklerini de dahil eden Bien, el duşu seçeneklerinde ise beyaz altın, krom altın, siyah bakır, siyah, siyah altın, beyaz bakır gibi kaplama alternatiflerini de fuarda sergileyecek. Vitrifiye ürün grubunda da VOKHA, ALESTA ve HARMONY serileri ve inovatif yeni asma klozetler stantta sergilenecek.

    Bien’in zengin ürün gamı 4’üncü hol C06 no’lu ana stantta ve 8’inci hol A04 no’lu banyo grubu stant alanında ziyaretçileriyle buluşacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.