DOLAR 32,5123
EURO 34,8196
ALTIN 2424,603
BIST 9711,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bien’den banyoları şıklaştıracak tasarım

    Bien’den banyoları şıklaştıracak tasarım

    Sadelik, modernlik ve şıklığı birlikte sunan Bien’in konsollu lavabo tasarımı ‘’Ferra’’ estetik çizgisiyle banyolara yeni bir kimlik kazandırıyor.

    Banyo dekorasyonunun en önemli yapı taşıdır lavabolar. Şekilleriyle, yapılarıyla, renk ve ebatlarıyla banyolara farklı bir kimlik kazandırırlar. Zengin çözüm önerileriyle sektöre yeni yaklaşımlar kazandıran Bien, ürünlerinde tasarıma olduğu kadar fonksiyonelliğe de önem veriyor. Bien lavaboları, renk alternatifleri, ebatları ve zengin tasarımlarıyla her türlü ihtiyaca cevap veriyor. Bien’in bu anlayışla tasarlayıp ürettiği, tarzı ile sadeliği ve şıklığı adresleyen ‘’Ferra’’ konsollu lavabolar, banyolarda varlığını ortaya koyuyor.

    60, 70, 80 ve 100 cm ebadında 4 farklı seçenek sunan ‘’Ferra’’ konsollu lavabolar, beyaz rengi ile her banyoya uygun nitelikte.

    Sektörün önemli oyuncularından Bien’in tasarladığı ‘’Ferra’’ konsollu lavabolar kolay temizlenme özelliği ile hijyen standartlarını da üst seviyede tutarak tercih edildiği alanlara konforu taşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.