DOLAR 32,3429
EURO 34,8493
ALTIN 2376,847
BIST 10251,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bien’den birbirinden özel duvar karosu koleksiyonları

    Bien’den birbirinden özel duvar karosu koleksiyonları
    10.01.2020
    A+
    A-

    Bien’in en son teknoloji ile üretilen 30X90cm ebadındaki Terra, Astoria, Pera, Calacatta Marmi duvar karosu koleksiyonları doğal görünümlerinin yanı sıra zengin renk, dekor ve dekofon seçenekleri ile mekanlar için sınırsız alternatif oluşturuyor.

    Bien’in lükste sınır tanımayan alternatif ürünleri ile tasarladığınız mekanlarınızda, göz alıcı, modern görünümler elde ederek seçkin ortamlara imza atabilirsiniz. Bien’in bu anlayışla tasarlayıp ürettiği duvar karosu koleksiyonlarından Terra, Astoria, Pera ve Calacatta Marmi özel ebatlı, zengin renk ve dekofon seçenekleri ile yeni yılın yeni mekanlarında iddialı ve göz alıcı atmosferler yaratmanıza imkan tanıyor.

    İDDİALI VE DİKKAT ÇEKEN KOLEKSİYON TERRA: Beyaz, gri, gülkurusu, bej ve turkuaz olmak üzere beş ayrı renk seçeneği ile yeni nesil banyolarda iddiasını ortaya koyan koleksiyonun 45×45 cm ebadında yer karosu da mevcut.  Özel üretilmiş fon ve dekofonları da bulunan Terra, yüzeyindeki mat görünümü ile dikkat çeken bir koleksiyon.

    ASTORIA İLE IŞIL IŞIL BANYOLAR: Bien’in Astoria Koleksiyonu üzerindeki ince detayları ve modern görünümüyle 2020’nin gözde koleksiyonlarından… Krema, kahve, gri ve turkuaz renk seçenekleri olan Astoria mermer görünümü ile çarpıcı mekanlara imza atmanıza olanak tanıyor. Dekor, dekofon ve fonlarıyla zengin bir koleksiyon olan Astoria’nın 45×45 cm ebadında yer karosu da bulunuyor.

    SADE VE MODERN BANYOLARA PERA KOLEKSİYONU: Bien’in en yeni teknoloji ile üretilen, Pera Koleksiyonu görünümüyle doğal taşın tüm yalınlığını vaad ediyor. Beyaz, açık gri ve gri renkleri bulunan koleksiyonun mekanlarda fark yaratacak dekofonları da mevcut. Mat yüzeyi ile varlık gösteren ve 45×45 cm yer karosu da bulunan Pera, farklı malzeme dokularıyla, bir arada kullanılarak mekanı istediğiniz gibi tasarlamanıza yardımcı oluyor.

    CALACATTA MARMI ADI GİBİ DİKKAT ÇEKEN KOLEKSİYON: Özellikle banyolarda tercih edilen koleksiyon mermer görünümü ve beyaz rengi ile asaleti simgeliyorDoğal zenginliğin en büyük temsilcisi mermerin ihtişamını yansıtan özel ebatlı koleksiyonda iki ayrı dekor seçeneği ve dekofon, 45x45cm yer karosu da yer alıyor. Mat yüzeye sahip Calacatta Marmi seramiğin kullanım kolaylığıyla beraber hijyen standartlarını da en üst seviyede tutmanıza imkan sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.