DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bien’den QR Kodlu ‘konuşan’ gömme rezervuar

    Bien’den QR Kodlu ‘konuşan’ gömme rezervuar
    26.08.2021
    A+
    A-

    Bien, Ar-Ge ekipleri tarafından geliştirilen yeni SUPREME gömme rezervuarı piyasaya sundu. ‘Kullanıcı dostu’ özelliğiyle montaj sürecini kolaylaştıran ürün, üzerindeki QR kod sayesinde kuruluma yönelik bilgilendirme yapıyor. Bien yeni gömme rezervuar montajı için il il dolaşarak toplam 700 tesisatçıya da eğitim vermeyi planlıyor. 

    Gömme rezervuar, banyolarda hijyen ve tasarıma önem verenlerin öncelikli tercihi ancak hassas ve oldukça teknik detaylara sahip olduğu için kurulum sırasında zorlukları da beraberinde getiriyor. İleri teknoloji ve Ar-Ge çalışmalarıyla öne çıkan Bien, yeni gömme rezervuarı SUPREME ile montaj sürecini kolaylaştırarak, kullanıcı dostu bir ürün sunuyor. Sektördeki en inovatif gömme rezervuar özelliğine sahip olan SUPREME, üzerindeki QR kod sayesinde, kurulum sırasında bilgilendirme yapıyor. Bien, yeni ürünün montajı konusunda farklı şehirlerdeki tesisatçılarla buluşup onlara eğitim vermeyi planlıyor.

    Sessiz ve hızlı dolum, güçlendirilmiş gövde 

    BIEN SUPREME, tesisatçı dostu olarak hızlı ve kolay montaj imkanı sunuyor. En önemli özelliklerinden biri ise ürünün üzerinde yer alan QR kod sistemi ile “Konuşan Ürün,” “BIEN EASY LEARN” programını içeriyor. Böylece, hiç montaj yapmayan biri bile QR kodu okuttuğunda ürünün ilgili parçasının montaj bilgilerine ulaşabiliyor. Toplamda 8 cm kalınlığında olan SUPREME, kolay seviye ve hizalama özelliğine sahip. Sessiz dolum, hızlı doldurma, yüksek basınç dayanımı, dayanıklı panel tasarımı ve güçlendirilmiş gövdesiyle SUPREME, bir gömme rezervuardan fazlasını sunuyor. Opsiyonel olarak geliştirilen otomatik servis ışığı da yine benzerlerinden ayrılan bir başka özellik olarak yer alıyor.

    Temmuz 2021 itibariyle yatırım tamamlandı

    Bien Banyo Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Hakan Günderen, “Gömme rezervuar, duvar içi ve alçıpan içine gizlenen bir ürün olduğu için banyo mekanı içerisinde en kritik üründür. Ürünün oldukça fazla komponenti olduğu için, tesisatçı açısından dikkatlice montajı yapılması gereken, hataya yer olmayan bir üründür. Bu sebeple ürünün montaj açısından tesisatçı dostu olması gerekmektedir. Bu sebeptendir ki, Bien Supreme Gömme Rezervuarımız en önemli özelliği “Tesisatçı Dostu” ve “Bien Easy Learn Programı “ile konuşan bir ürün olmasıdır. Bien olarak yeni yatırımımız kapsamında Temmuz 2021 itibariyle gömme rezervuar üretimine başladık. Tesisimiz yıllık 300 bin adet gömme rezervuar, 300 bin adet de klozet kapağı üretme kapasitesine sahip. Bien SUPREME gömme rezervuar ve Monet Kontrol panellerimiz ile gömme rezervuar ürün dünyasına farklı bir bakış açısı getirdiğimize inanıyoruz. Önümüzdeki yılbaşına kadar 16 farklı ilde 16 eğitim ile takriben 700 tesisatçıya ulaşarak, ürünümüzün kullanımını deneyimletmeyi hedefliyoruz. Ürün gamımızda farklı modellerde gömme rezervuar ve klozet kapağı bulunuyor. Üretimimizin yüzde 35’ini de ihraç etmeyi planlıyoruz” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.