DOLAR 32,305
EURO 34,8059
ALTIN 2409,282
BIST 10231,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bien’in metro duvar karosu koleksiyonları ile sıcak, samimi, renkli mekanlar

    Bien’in metro duvar karosu koleksiyonları ile sıcak, samimi, renkli mekanlar
    12.06.2020
    A+
    A-

    Üretiminin her aşamasında üstün kaliteyi birinci koşul olarak kabul eden Bien’in Metro Duvar Karosu Koleksiyonu, zengin renk alternatifi ve 10x20cm ebadıyla tercih edildiği mekâna sıcak, samimi ve sıra dışı bir atmosfer kazandırıyor. 

    Yenilikçi tasarımları ve son teknolojisi ile fark yaratan Bien’in yeni duvar karo koleksiyonlarından Metro, parlak yüzeyi, zengin renk alternatifi, küçük ebadı ile mekânlara farklı bir hava katıyor.

    Estetik görünümü ile kullanım kolaylığını birlikte sunan Metro Koleksiyon, renk çeşitliliği ile tercih edildiği mekânlarda varlığını sıcak ve samimi bir şekilde ortaya koyuyor. Koleksiyonda beyaz, krem, sarı, turuncu, mercan, kırmızı, mor, siyah ve grinin iki farklı tonu, yeşilin iki farklı tonu, mavinin iki farklı tonu olmak üzere 14 renk alternatifi bulunuyor.

    10x20cm küçük ebadı, zengin renk alternatifi ve parlaklığıyla Metro Koleksiyonu, kafeler, restoranlar, sosyal alanlar, banyolar ve mutfaklarda kullanıma imkân tanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.