DOLAR 32,5297
EURO 34,9121
ALTIN 2440,175
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bien’le stil sahibi banyolar

    Bien’le stil sahibi banyolar
    02.09.2020
    A+
    A-

    Bien’in tasarlayıp ürettiği Water Flowbox Sistemleri olarak adlandırılan, banyolara yönelik ankastre banyo bataryaları şık ve zarif tasarımı, ergonomik yapısı ile banyolarda kolay kullanıma imkan tanıyor.

    Sektörün önemli oyuncularından Bien’in ıslak zeminlere yönelik ürün grubunda yer alan ve Water Flowbox Sistemleri olarak adlandırılan ankastre banyo bataryaları ile banyolar hem gösterişli hem kullanışlı…

    Bien’in ankastre banyolar için ürettiği banyo bataryaları 3 su çıkışlı ve çevirmeli 3 çıkışlı yön değiştiriciye sahip. Tasarımları ile iddialı olan bataryalar tercih edildiği banyolarda varlığını ortaya koyuyor. Bien’in batarya serisindeki krom kaplama, altın, rose gold ve mat siyah kaplama alternatifleriyle her tarzda banyoya uygun ürünü seçme imkanınız var.

    Tasarımlarının her biri birbirinden iddialı Bien, ürünlerini en son teknolojik yenilikler kullanarak üretiyor ve çağın mekanlarının vazgeçilmez unsurları oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.