DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    BİKAP Alışveriş ve Eğlence Şenliği 2. kez Ankaralılarla buluşuyor

    BİKAP Alışveriş ve Eğlence Şenliği 2. kez Ankaralılarla buluşuyor
    26.02.2018
    A+
    A-

    Geçtiğimiz yıl Ankara’da düzenlenen ve yoğun ilgi gören BİKAP Alışveriş ve Eğlence Şenliği 2. kez Ankaralılarla buluşuyor. 5 Mart Pazartesi günü Ankara JW Marriott Hotel’de kapılarını açacak olan BİKAP’a birbirinden ünlü isimler katılacak.

    Türkiye’nin çeşitli illerinde yaptığı etkinlikler ile adından söz ettiren BİKAP, Ankara’da 2. şenliğini gerçekleştirecek. Bugüne kadar 250 farklı markanın katıldığı şenliğin Ankara’da gerçekleşecek ikinci ayağında birbirinden ünlü isimler yer alacak. Aralarında cemiyet ve magazin dünyasından tanınan Işıl Reçber, Ivana Sert, Saba Tümer, Melda Aksu, Emel Yıldırım, Gülnur Güneş, Fulya Gündoğdu gibi isimlerin katılacağı BİKAP şenliği Ankaralılara keyif dolu bir gün yaşatacak.

    KAPI GELİRİ MEHMETÇİK VAKFINA BAĞIŞLANACAK

    Yaptığı alışveriş şenliklerinin kapı gelirleri ile bugüne dek bir çok farklı vakfa bağış yapan BİKAP giriş ücretlerini bu kez Mehmetçik Vakfı için toplayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.