DOLAR 32,5765
EURO 34,8168
ALTIN 2419,125
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bilge Özdemir TURYAP’ın Satış ve Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu üyesi oldu

    08.02.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin en büyük emlak şirketi Turyap, iş ortaklarının bugünkü ve gelecekteki ihtiyaçlarına daha iyi çözümler sunmak için ekibini uzman isimlerle genişletiyor. Gayrimenkul pazarlama ve aracılık hizmetlerinde geliştirdiği farklı yöntemlerle sektöre yön veren Turyap, gayrimenkul projelerinde uzun yıllar üst düzey yöneticilik yapan Bilge Özdemir ile el sıkıştı.

    Turyap’a Satış ve Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak atanan Bilge Özdemir; T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın satış yetkisi Turyap’ta olan projelerin yönetiminden sorumlu olacak. Mevcut projelere satış ve iş geliştirme konusunda danışmanlık hizmeti verecek.

    Bilge Özdemir Hakkında
    1963 doğumlu Özdemir, Artvin Lisesi’nden birincilikle mezun olduktan sonra lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde almıştır. ABD’ de Hesser College’da “Uluslararası Pazarlama“ üzerine iki yıllık ön lisans ve New Hampshire College’da “Ekonomi ve Finans“ üzerine dört yıllık ikinci lisans eğitimi aldı.

    Pazarlama ve satışını üstlendiği Park Village Projesi ile International Property Awards’ta Best Development Marketing ödülünü alan Özdemir’in iki bine yakın yayınlanan sektörel makalesi bulunmaktadır.

    Acarlar Grup ve Eston İnşaat’ın Pazarlama ve Satış Müdürlüğü görevini üstlenen Özdemir’in 2002 yılından beri yönetim, pazarlama, satış, koordinasyon, konsept danışmanlığını üstlendiği firma ve projelerden bazıları;

    – Keleşoğlu Holding; Deniz İstanbul

    – Arıkan Yapı; Parkvillage,Toskana Faz3, Park City, Parkway

    – Yalçınlar Grup; Batı Mahal, Göl Mahal

    – Mesa-Nurol; Yeşil Yaka

    – Hasanoğlu İnşaat; Banu Evleri

    – Günışığı Konakları, Ekin Konakları, Gökmahal, Yeshill, Yamaç Evler, Mermeriş Ardıçlıevler, Gölevleri’dir.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.