DOLAR 32,3361
EURO 35,1607
ALTIN 2245,323
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bilkent Center Global RLI Ödülleri 2020’de “En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu” ödülünü aldı

    Bilkent Center Global RLI Ödülleri 2020’de “En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu” ödülünü aldı
    04.09.2020
    A+
    A-

    Bilkent Holding’in önde gelen şirketlerinden Tepe Emlak Yatırım’ın yönetiminde olan Bilkent Center, dünya perakende ve eğlence sektörünün en prestijli ödüllerinden olan, 10 ülkeden 75’e yakın projenin değerlendirildiği Global RLI Awards 2020’de “En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu” kategorisinde ödüle layık görüldü.

    Tepe Emlak Yatırım’ın yönetiminde yenilenerek birçok markayı bünyesine dahil eden Bilkent Center, İngiltere’nin en saygın küresel dergilerinden Retail and Leisure International tarafından ödüle layık görüldü. Bilkent Center, dünyanın dört bir yanındaki en vizyoner ve en yenilikçi, perakende ve eğlence konseptlerini ödüllendirmek için düzenlenen Global RLI Awards 2020’de “En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu” kategorisinde ödülün sahibi oldu.

    Pandemi nedeniyle bu yıl online olarak düzenlenen ödül töreninde konuşma yapan Tepe Emlak Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Deniz Bozan, 10 ülkeden 75’e yakın projenin değerlendirildiği Global RLI Awards 2020’de Bilkent Center ile bu ödülü kazanmaktan büyük mutluluk ve onur duyduklarını ifade etti. Bozan, projede yer alan takım arkadaşlarının çok emek verdiğini söyleyerek, ödülü tüm çalışma arkadaşları adına kabul ettiğini dile getirdi.

    Bilkent Center yakın dönemde kazandığı, Ankara Kahve Festivali ile 4 kategoride platin ödül aldığı Hermes Creative Awards, 3. Uluslararası Bilkent Sanat Festivali ile “Özel Etkinlik” kategorisinde platin ödül aldığı MarCom Awards, renovasyon projesi ile “Ticari Yenileme/Geliştirme” ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı ödül aldığı European Property Awards’ın ardından, Global RLI Awards 2020 ile global ölçekteki başarısını taçlandırmış oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.