DOLAR 32,3766
EURO 35,0392
ALTIN 2326,239
BIST 9073,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bilkent Center güvenli ve sağlık alışverişe hazır

    Bilkent Center güvenli ve sağlık alışverişe hazır
    10.06.2020
    A+
    A-

    20 Mart itibarıyla hizmetlerini sınırlayan Bilkent Center, 1 Haziran’da kapılarını yeniden ziyaretçilerine açtı. Yüksek tavanlı ve yarı açık mimarisi ile sosyal mesafenin korunmasından havalandırmalara, dezenfeksiyon ve hijyen koşullarına kadar her detayın yeniden tasarlandığı Bilkent Center ve Ankara’nın gastronomi merkezi Bilkent Station ziyaretçileriyle buluşuyor.

    Bilkent Holding’in önde gelen şirketlerinden Tepe Emlak Yatırım’ın yönetiminde olan Bilkent Center, 1 Haziran itibarıyla ziyaretçileri ile yeniden buluştu. Ziyaretçilerine güvenli ve konforlu bir alışveriş ortamı sunmak için uzman kadrosuyla çalışan Bilkent Center, bekleme noktasından kapıdan çıkış anına kadar tüm aşamaları kapsayacak şekilde sağlık önlemlerini tamamladı.

    T.C. Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nca açıklanan yönergelere ek uygulama ve düzenlemeleri de hayata geçiren Bilkent Center, sosyal mesafeyi sağlayan yönlendirmeler başta olmak üzere yaş kısıtlaması kuralları, kademeli giriş, maske kullanımı ve ateş ölçümünü tüm ziyaretçilerine ve çalışanlarına zorunlu olarak uyguluyor. Bilkent Center’da ortak alanlarda bulunan klimalarda yüzde 100 temiz hava kullanılıyor.Bilkent Center bünyesinde bulunan tüm mağazaların ve Ankara’nın gastronomi merkezi Bilkent Station’da bulunan tüm restoranların kamu otoritelerince açıklanan yönergeler doğrultusunda alması gereken önlemler ise İş Sağlığı Güvenliği Uzmanları tarafından da titizlikle denetleniyor.

    Sürekli dezenfeksiyonla güvenli alışveriş deneyimi

    Ziyaretçilerin tüm ihtiyaçlarına cevap veren, yüksek tavanlı ve yarı açık mimarisi ile ferah bir ortam sunan Bilkent Center’da her 10 metrekareye 1 kişi kuralına uygun şekilde ziyaretçi girişi sağlanırken ortak alanlar başta olmak üzere sık kullanılan tuvalet kabinleri, yürüyen merdivenler, tırabzanlar ve ATM alanları gibi bölgelere ULV yöntemiyle düzenli olarak dezenfeksiyon ve temizlik çalışmaları uygulanıyor. Genel kullanıma ait çöp kutuları haricinde eldiven ve maske atıkları için ayrı çöp kutularının hazırlandığı Bilkent Center’da görevli ekipler maske ve eldivenle hizmet veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.