DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bilkent Center’da değişim başladı

    Bilkent Center’da değişim başladı
    19.07.2017
    A+
    A-

    Ankara’nın “ilk” açılan alışveriş merkezlerinden biri olan Bilkent Center yenileniyor.

    1998 yılından bu yana müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile alışveriş merkezi tanımının sınırlarını aşarak “yaşam merkezi” kavramını sektöre kazandıran Bilkent Center’da değişim başladı.

    Değişen ve gelişen müşteri ihtiyaçlarına cevap vermek ve Ankara sosyal yaşamına renk katmak amacıyla 2015 yılında Bilkent Station’ın hayata geçirilmesiyle başlayan değişim, Bilkent Center’ın yenilenmesi ile devam ediyor. Bilkent Station bünyesinde sunduğu geniş yelpazedeki farklı markalar ve lezzetler ile çok kısa sürede gençlerin ve ailelerin yoğun olarak tercih ettiği bir yaşam ve eğlence merkezi haline geldi.

    Bilkent Station için iç mimar Abdullah Burnaz ile çalışan Bilkent Center yönetimi, Bilkent Center’ın yenilenmesinde de tercihini yine Burnaz’dan yana kullandı. Yenilenme iki ayrı bölüm halinde gerçekleştirilecek olup öncelikle fast food bölümünde değişim başladı. Fast food bölümündeki yenilenmenin tamamlanmasının ardından Bilkent Center’ın zemin katında değişim ve yenilenme gerçekleştirilecek.

    Eşine rastlanmamış ve eğlenceli markaların bulunduğu Bilkent Station’ın şehir içinde yarattığı dinamizme, yenilenmesi ile ortak olacak Bilkent Center, başkentte alışveriş, eğlence ve sosyal etkinlikler için en çok tercih edilen yaşam merkezlerinden biri olmayı sürdürecek.

    Sıradan alışveriş merkezlerinin ötesinde Başkentlilere alışveriş yaparken sanatla iç içe olma ve eğlence imkânı da sunan Bilkent Center aynı zamanda çocuklar ve gençler için de vazgeçilmez bir durak.

    Şehrin ayrıca en görkemli kahve, tatlı ve sanat festivallerine ev sahipliği yapan Bilkent Station’da şehrin lezzet durakları ve en renkli müzik alanları da dikkat çekiyor.

    Bilkent Center Bilkent Holding üyesi şirketlerinden Tepe Emlak Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş.  bünyesinde bulunmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.