DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Binalarda ısı, ses ve yangın yalıtımının güvenli adresi: Megablock

    Binalarda ısı, ses ve yangın yalıtımının güvenli adresi: Megablock

    Yalıtım sektörünün önemli oyuncularından MEGA Yalıtım Çözümleri, yeni geliştirip ürettiği Megablock Serisi ile farkını ortaya koyuyor. Geçtiğimiz yıl marka yüzünü tamamen yenileyen firma, sektöre sunduğu Megablock Serisi’nde yer alan Megablock Thermal ile ısı yalıtımına çözüm sunuyor.

    İnsanoğlu geçmişten bu yana çeşitli zorluklarla karşılaşmış ve bu zorluklar da birçok ihtiyacı doğurmuştur. İnsanlık, ateş, elektrik gibi pek çok keşfi, ihtiyaçları için yeni çözümler ararken bulmuştur. Bugün ise çözüm bulunması gereken en büyük konuların başında iklim değişikliği geliyor. İklim değişikliğiyle mücadele kapsamında önemli adımlar atılmaya devam ederken, ekosistemin koruma altına alınması da bir o kadar önem teşkil ediyor.

    Günümüzde yangınla mücadele için yanıcı materyaller şehirlerden uzaklaştırılırken daha etkili yanmaz malzemelerin üretilebilmesi amacıyla AR-GE yatırımları her geçen gün artıyor. Bu anlayışla yola çıkan Mega Yalıtım, ana hammaddeleri ponza ve taşyünü olan projede, uzun soluklu ve ciddi AR-GE mühendisliği çalışması barındıran hafif beton blok olarak ifade edilen “MegaBlock” ürün grubunu geliştirdi.

    Yalıtımın her alanında yapı sektörüne yönelik ürünler geliştiren ve üreten Mega Yalıtım’ın Megablock grubundaki Megablock Thermal’de ısı yalıtım için geliştirilmiş birçok özelliği barındıran bir ürün.

    HEM HAFİF HEM DAYANIKLI, ÜSTELİK ÇEVRE DOSTU…

    Isı yalıtımı ve yapı elemanlarını birleştiren yapısı sayesinde daha ince detaylara çözüm getiren Megablock Thermal, mimarlar ve sektör profesyonellerine çok daha geniş kullanım alanı sunuyor. Uygulanan proje ve yapılar için zamandan ve bütçeden tasarruf edilmesini sağlayan ürün, hafif yapı elemanı ve ergonomik dizaynı sayesinde uygulandığı yapılarda doğal afetlere karşı dayanımın artmasına katkı sağlıyor. Ürün kolay kesilebilir yapısı sayesinde, zayiatı önlüyor ve homojen duvar oluşmasına imkan tanıyor. Buhar geçirimliliği sayesinde yapıların nefes almasına yardımcı olan Megablock Thermal, aynı zamanda konforu da sağlıyor.

    Kullanım avantajları ile öne çıkan ürün, lento, kolon ve kiriş özel kaplamalı taşyünü panelleri, köşe blok ve dolu blok sayesinde, duvarın homojen bir şekilde örülmesine yardımcı oluyor. Yapısındaki özellikleri sayesinde, kullanıcıya güvenli ve konforlu yaşam alanları vaat ediyor.

    A1 yanmazlık sınıfında yer alan Megablock Thermal’in kullanımı, ısınma ve soğutmada uygulandığında enerjiyi minimize ederek, karbondioksit salınımını da yaklaşık %80 oranında azaltıyor.

    Küresel ısınma ile mücadeleye de yardımcı olan bu çevre dostu ürün, sağlıklı ve güvenli yapılar için güçlü bir alternatif oluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.