DOLAR 32,5051
EURO 34,9132
ALTIN 2426,744
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Bir Dünya Eğlence’ Yeni Yılda Ege Perla’da

    ‘Bir Dünya Eğlence’ Yeni Yılda Ege Perla’da
    21.12.2019
    A+
    A-

    İzmirli Ege Perla, yeni yılı sürprizlerle karşılıyor. Birbirinden eğlenceli etkinliklere Ege Perla Çocuk Kulübü’nün miniklere özel yaratıcı atölye çalışmaları eşlik ediyor.Yeni yıl coşkusu Ege Perla’da ikiye katlanıyor.

    Alışveriş, gastronomi ve eğlencenin buluşma noktası Ege Perla, birbirinden renkli etkinlik ve atölye çalışmalarıyla yeni yılda ‘Bir Dünya Eğlence’ sunuyor. Tüm çocuk etkinliklerini İzmir’in en genç ve dinamik çocuk kulübü olan Ege Perla Çocuk Kulübü çatısı altında toplayan Ege Perla, yılbaşında çocukların yaratıcılığı destekleyen atölye çalışmaları düzenliyor.

    Etkinlikler Aralık boyunca Ege Perla’da

    Her yaştan misafirin keyifli zaman geçirdiği Ege Perla’da Aralık ayı boyunca eğlenceli atölye çalışmaları düzenleniyor. ‘Ege Perla Çocuk Kulübü Yılbaşı Atölye Çalışmaları’nda çocuklar, el becerilerinin gelişimi için ideal bir aktivite olan renkli yılbaşı süsleri hazırlayacaklar. Ege Perla Çocuk Kulübü’nde gerçekleşecek ‘Kitap Ayracı Atölyesi’nde minikler hayal güçlerini kullandıkları ayraçlar tasarlayacaklar. ‘Işıklı kafadarlar, püsküllü yıldız ve minik geyikler’ atölyelerinde ise yanlarından hiç ayırmak istemeyecekleri kendilerine özel aksesuarlar hazırlayacaklar. Çocukların el becerisini geliştirecek bir diğer atölye olan ‘Yeni Yıl Kartı Atölyesi’nde minikler sevdiklerine armağan edecekleri yeni yıl kartları dizayn edecek.

    Aralık ayı boyunca her hafta sonu ücretsiz düzenlenen atölyelere katılan tüm minikler, evlerine el becerileri ve hayal güçlerini yansıtan kendi tasarımlarıyla dönecekler.

    Yarı açık alışveriş merkezi modeliyle kurgulanan ve yönetimini Kanyon Yönetim’in üstlendiği Ege Perla, Alışveriş ve Yaşam Merkezi konseptinin yanı sıra farklı peyzaj, mimari özellikleri, kültür ve sanat etkinlikleri ve duyarlılığıyla İzmir’e değer katmaya devam ediyor.

    Ücretsiz etkinlikler hakkında bilgi ve rezervasyon için: 0232 935 61 10

    Etkinlik programı:

    Aralık Atölye Programı
    07.12.201908.12.201914.12.201915.12.2019
    13:00Kitap ayracı(geyik/yeni yıl ağacı)Işıklı kafadarlarKitap ayracı(geyik/yeni yıl ağacı)Püsküllü Yıldız
    14:15Püskülü YıldızYeni yıl kartıYeni yıl kartıKitap ayracı(geyik/yeni yıl ağacı)
    15:30Minik geyiklerKitap ayracı(geyik/yeni yıl ağacı)Püsküllü YıldızYeni yıl kartı
    17:00Işıklı kafadarlarMinik geyiklerMinik geyiklerIşıklı kafadarlar
    18:00Yeni yıl kartıPüsküllü YıldızIşıklı kafadarlarMinik geyikler
    ,21.12.201922.12.201928.12.201929.12.2019
    13:00Işıklı kafadarlarKitap ayracı(geyik/yeni yıl ağacı)Minik geyiklerYeni yıl kartı
    14:15Kitap ayracı(geyik/yeni yıl ağacı)Püsküllü YıldızPüsküllü YıldızIşıklı kafadarlar
    15:30Minik geyiklerYeni yıl kartıIşıklı kafadarlarPüsküllü Yıldız
    17:00Yeni yıl kartıMinik geyiklerYeni yıl kartıKitap ayracı(geyik/yeni yıl ağacı)
    18:00Püsküllü YıldızIşıklı kafadarlarKitap ayracı(geyik/yeni yıl ağacı)Minik geyikler

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.