DOLAR 32,5879
EURO 34,8263
ALTIN 2496,641
BIST 9451,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bir duş kanalında aradığınız her şey için Geberit CleanLine

    Bir duş kanalında aradığınız her şey için Geberit CleanLine
    12.09.2019
    A+
    A-

    Yaz sezonuyla birlikte artan duş sayılarına, biriken saç ve kirler de eklenince duş sifonunun tıkanma olasılığı artıyor. İnovatif tasarımı ile tıkanıklık ve hijyen problemlerine çözüm sunan Geberit CleanLine Duş Kanalları, banyolarda rahat bir banyo keyfinin kapılarını aralıyor.

    Geliştirdiği inovasyonlarla banyo mimarisini yeniden yorumlayan Geberit, duş kanallarının en büyük sorunu olan tıkanıklık ve hijyen problemine CleanLine ile çözüm oluyor. Şık tasarımı ve kolay montaj özelliğiyle banyoları hem görsellik hem de fonksiyonellikle buluşturan Geberit CleanLine Duş Kanalları, kir ve bakterilerin duş alanında birikmesine engel oluyor.

    Banyolarda hijyen problemine tek bir noktadan çözüm

    Saç tutucu tarağı ve suyun drene edildiği alanları minimuma indirip kirlerin birikebileceği alanları azaltan tasarımıyla CleanLine, duş kanallarının pürüzsüz yüzeye sahip olmasıyla, kir ve bakterilerin duş alanında birikmesine engel oluyor. Özel tasarım sifonu sayesinde banyolarda koku oluşumunun da önüne geçen CleanLine, sade ve şık tasarımıyla her zemine rahatlıkla uyum sağlayabiliyor. Ayrıca duvar kenarına ve duş alanının ortasına kolaylıkla monte edilebilen Geberit CleanLine, modern tasarımı ve sunduğu kolay temizlik imkanı sayesinde farkını ortaya koyuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.