DOLAR 32,5043
EURO 34,7518
ALTIN 2489,252
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bir İspanyol estetiği: Silestone Eternal Marquina

    Bir İspanyol estetiği: Silestone Eternal Marquina
    16.01.2018
    A+
    A-

    Doğal taşlardan ilham alarak tasarladığı ve nano teknolojisi N-Boost ile geliştirdiği tezgahlarda yeni bir devrime öncülük eden Cosentino, Silestone Eternal Marquina ile İspanyol estetiğini yansıtıyor

     Dünyanın lider kuvars yüzey üreticisi Cosentino, doğal taş sektöründe en rağbet gören egzotik mermerlerden iham alan, göz kamaştırıcı Silestone Eternal serisinde yer alan Marquina ile İspanyol estetiğini yansıtıyor. Estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirdiği seri ile tasarım dünyasında büyük ilgi uyandıran Eternal, N-Boost teknolojisi sayesinde olağanüstü yüzey parlaklığı ve yoğun rengiyle hayranlık uyandırmaya Marquina ile devam ediyor.

    Mermer doğallığında eşsiz koleksiyon: Silestone Eternal

    Silestone Eternal, tasarım sever kullanıcılara, kuvars taşının tüm avantajlarını kullanarak,  doğal, zamansız ve güzellik dolu bir malzemeye odaklanan eşsiz bir koleksiyon vadediyor. Eternal Statuario, Charcoal Soapstone, Eternal Serena, Eternal Marquina ve Pearl Jasmin renklerine ek olarak seriye kattığı Eternal Calacatta Gold ile kullanıcılara güçlü bir doğallık sunuyor.

    İspanyol klasiği Eternal Marquina

    Siyah İspanyol Marquina mermerinden ilham alınarak tasarlanan Eternal Marquina, yüzeyde ortaya çıkan beyaz damarlara ve farklı ton vurgulamaları olan yoğun siyah bir zemine sahip, iç mimari alanında çok yaygın bir İspanyol klasiğini yansıtıyor. Marquina, serideki diğer renkler gibi N-Boost teknolojisinin tüm özelliklerini taşıyor. Üzerinde sıvı tutmayan yüzey neredeyse hiç kirlenmiyor, kristal gibi parlıyor ve kolay temizleniyor. Darbelere ve çizilmelere karşı da yüksek direnç gösteriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.