DOLAR 32,3022
EURO 34,6507
ALTIN 2409,947
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bir pizza yetmez diyenler Little Caesars’a

    Bir pizza yetmez diyenler Little Caesars’a
    14.09.2017
    A+
    A-

    Günlük açılan taptaze hamuru, sezon mahsulü domatesleri ve gerçek mozzarella peyniriyle pizza severlerin gönlünde taht kuran Little Caesars Pizza, çifte lezzet kampanyasıyla pizza aşkını ikiye katlıyor. Pizza severlerin yolunu gözlediği 14+14 Çifte lezzet kampanyası ile 2 orta boy klasik pizza sadece 28 TL’ye Little Caesars’larda sevenlerini bekliyor.

    Türkiye’nin ve dünyanın en sevilen pizzacılarından Little Caesars Pizza, çok sevilen 14+14 Çifte Lezzet kampanyasıyla “bir pizza asla yetmez” diyenleri sevindiriyor. 14+14 çifte lezzet kampanyasıyla 2 adet orta boy klasik pizzayı sadece 28 TL’ye pizza severlerle buluşturan Little Caesars Pizza; Margarita, Parti, Sebze, Sucukbol, Sucuk Karışık ve Sucuk-Peynir’den oluşan en sevilen klasik lezzetlerini uygun fiyata sunuyor.

    Özel Sezar Sos ve gerçek mozzarella peyniriyle hazırlanan Little Caesars Klasik pizzaları zengin malzemeleriyle de dikkat çekiyor. Klasik lezzetlerden Parti’de ek olarak mantar, mısır, sosis;  Sebze’de domates, mantar, siyah zeytin, mısır, yeşil biber, domates; Sucukbol’da dilim sucuk; Sucuk-Peynir’de küp sucuk, beyaz peynir, domates; Sucuk Karışık’ta dilim sucuk, domates, yeşil biber ve kekik; Margarita’da ise özel Sezar Sos ve gerçek mozzarella peyniri bulunuyor. Little Caesars’ın sevilen klasik lezzetlerine özel düzenlediği Çifte Lezzet kampanyası ile pizza günlerinin keyfi de ikiye katlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.