DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Bir Yaz Gecesi’nin oyuncularıyla D&R’da sevenleriyle bir araya geldi

    ‘Bir Yaz Gecesi’nin oyuncularıyla D&R’da sevenleriyle bir araya geldi

    En keyifli buluşmalara ev sahipliği yapan D&R sezonun en iddialı oyunlarından ‘Bir Yaz Gecesi’nin oyuncularıyla D&R Zorlu’da keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

    Aşk ve rüyalar üzerine yazılmış en muhteşem komedilerden biri olan kadrosunda Levent Üzümcü,Arda Aydın,Pınar Tuncegil gibi tiyatro sanatçılarının yer aldığı ‘Bir Yaz Gecesi’ oyunun söyleşisi D&R Zorlu’da ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

    Oyuncu Arda Aydın,Shakespeare’in doğum haftası olan Nisan ayının son haftasında insanların onu daha yakından tanımaları ve anlamaları için böyle bir söyleşi gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

    Levent Üzümcü ‘Shakespeare oyunlarının oynandığı her sezon için yeniden yorumlanarak o jenerasyona uygun hale getirmemiz lazımki anlaşılır olsun,bu sebeple shakespeare oyunları düzenlenirken yoruma çok açıktır’ dedi.

    Tiyatro severlerin tüm sorularına cevap bulduğu söyleşide Tiyatro ve Shakespare hakkında merak edilen tüm detaylar da tiyatro severlerle paylaşıldı.

    İnsana yaşama dair pek çok şeyi sorgulatan Alexander Popovski’nin yönetmenliğini üstlendiği oyun Nisan ayının sonunda Uniq’te sezon finali yaparak perdelerini kapatacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.