DOLAR 32,1947
EURO 34,9674
ALTIN 2508,051
BIST 10895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Birevim ile Ramazan boyunca her gün bir kişiye hemen teslim ev

    Birevim ile Ramazan boyunca her gün bir kişiye hemen teslim ev
    06.06.2018
    A+
    A-

    Toplumun her kesiminde yaşayan insanların ev alması için projeler geliştiren Birevim, sunduğu ödeme seçenekleri ve küçük taksit imkanlarıyla ailelerin ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor.  Ramazan’ın bereketini kampanyasına yansıtan Birevim, Ramazan ayı boyunca   her gün bir kişiyi hemen teslim faizsiz ve farksız ev sahibi yapmak için çalışıyor.

    Faizsiz ev sahibi olmak isteyen kişileri aynı platformda bir araya getirerek ortak tasarruf imkânı sağlayan Birevim, müşterileri için sunduğu kampanyalarla da adından söz ettiriyor. Bu kapsamda, Ramazan ayına özel kampanyalar geliştiren Birevim; Ramazan ayı boyunca kayıt yaptıran müşterileri için özel bir çekiliş düzenleyerek herkesin ev sahibi olmasının kapılarını aralıyor. Her gün yeni kayıt yaptıranlar arasından yapılan kura ile bir kişi kısa sürede ev sahibi oluyor.

    Yeni yaşam alanızın nerede olacağına kendiniz karar verin

    Hayata geçirdiği kampanyalarla toplumun her kesiminde yaşayan insanların ev alması için çalıştığını bir kez daha gözler önüne seren Birevim, ev almak isteyip peşinat sıkıntısı yaşayanların karşısına, sunduğu alternatif ödeme seçenekleriyle çıkıyor. Ramazan’ın bereketini kampanyasına yansıtan Birevim, geliştirdiği Ramazan Kampanyası ile müşterilerinin ‘o’ ay içinde çok daha erken teslimat avantajı sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.