DOLAR 32,3808
EURO 35,0523
ALTIN 2326,745
BIST 9103,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Birikimevim Değerlendirme Toplantısında satış ekiplerine yeni araçları teslim edildi

    Birikimevim Değerlendirme Toplantısında satış ekiplerine yeni araçları teslim edildi
    05.10.2020
    A+
    A-

    Birikime dayalı faizsiz finansman yöntemiyle ev ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sunan Birikimevim, her ay gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısını Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Yöneticiler ve satış ekiplerinden oluşan çalışanlarıyla Boğaziçi Oteli’nde gerçekleşen değerlendirme toplantısında satış ekibine yeni araçları teslim edildi.

    Faizsiz finansman yöntemiyle bugüne kadar binlerce kişiyi hayallerindeki ev ve araca kavuşturan Birikimevim her ay düzenlediği değerlendirme toplantısı kapsamında tüm çalışanlarıyla bir araya geliyor. Sürdürülebilir büyüme vizyonuyla üst yönetimden satış ekiplerine kadar herkesin katıldığı toplantı bu ay Tarabya’daki Boğaziçi Otelinde gerçekleşti.

    Satış ekiplerine yeni araçlarını takdim etmekten ve bugün hep birlikte burada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten, Birikimevim Yönetim Kurulu Üyesi Osman Telli; “Dijitalleşen dünyada geliştirdiğimiz teknolojik yatırımlarla, hep birlikte çalışarak kurumsal yönetim sistemi geliştirerek sektörde öncü çalışmalara imza atıyoruz. Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için sistemlerimizi değiştiriyor ve dönüşüyoruz. Tüm gelir gruplarındaki vatandaşa hizmet vererek onları hayalindeki ev ve araca kavuşturuyoruz. ” dedi. Birikimevim Genel Müdür Yardımcısı Eda Yazıcı Belgen satış penetrasyon değerlendirme toplantısı yaptı. Boğazda tekne turuyla devam eden toplantıdan sonra satış ekiplerine de yeni araçları teslim edildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.