DOLAR 32,5448
EURO 34,9175
ALTIN 2421,133
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Birikimevim “Mutlu Hikayeler Birikimle Başlar” yeni sloganıyla ev ve araç sahibi olmak isteyenlerin yanında

    Birikimevim “Mutlu Hikayeler Birikimle Başlar” yeni sloganıyla ev ve araç sahibi olmak isteyenlerin yanında
    27.10.2020
    A+
    A-

    Birikime dayalı faizsiz finansman sistemiyle ev ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sunan Birikimevim, “Mutlu Hikayeler Birikimle Başlar” diyerek müşterilerini kucaklıyor “Ev ve Araç Sahibi Olmanın Mutlu Yolunu” sunuyor.

    Birikimevim ayrıca 29 Ekim’e özel sunduğu kampanyayla ev sahibi olmak isteyenler için hizmet bedelinde yüzde 50 indirim sağlıyor.

    Faizsiz finansman sistemiyle bugüne kadar binlerce kişiyi hayallerindeki ev ve araca kavuşturan Birikimevim mutlu hikayeler biriktirmek isteyen herkese kampanya sloganı “Mutlu Hikayeler Birikimle Başlar” ile sesleniyor ve mutluluklarına ortak olmak için çalışıyor.

    Ev ve araç sahibi olmanın mutlu yolu Birikimevim’den geçiyor

    Ev ve araç sahibi olmak isteyen tüm gelir gruplarındaki vatandaşlarımızın hayallerinin kısa sürede gerçekleşmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli; “Biriktirmenin önemini yeni nesillere aktarmak ve aynı hayali kurduğumuz herkesin ev ve araç hayalinin en kısa sürede gerçeklemesi için çalışıyoruz. Birikimi toplumun en küçük yapı taşı olan aileden başlatıp, tüm ülkeye yayarak istihdam oluşturuyor ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlıyoruz. Ev ve araç sahibi olmanın ne demek olduğunu iyi biliyor, vatandaşımızı mutlu hikayeler biriktirecek yuvalarına ve araçlarına ulaştırmanın sorumluluğuyla yaklaşıyoruz. Hedefimiz her geçen gün daha fazla insana ulaşarak ev ve araç hayalinin gerçeğe dönüşmesini sağlamak ve mutluluklarına şahit olmak” dedi.

    Yüzde 50 hizmet bedeli indirimiyle Birikimevim’e gelerek kira yerine ev taksidi ödeyin

    Birikimevim 29 Ekime özel yeni kampanyasıyla herkesi mutlu ev sahibi yapmaya bir adım daha yaklaştırıyor. Faizsiz finansman sistemiyle, herkese bütçesine uygun taksit ödeme imkanı sunan Birikimevim, hizmet bedelinde yüzde 50 indirim sunuyor. Taksit seçeneklerini kendimizin belirleyebildiği ayrıcalıklardan yararlanarak kira yerine ev taksidi ödemenizi ve faizsiz, kredisiz, küçük taksitlerle 29 Ekim’de ev sahibi olmanızı sağlıyor. Kampanya 30 Ekim 2020 tarihine kadar Birikimevim şubelerinde geçerlidir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.