DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Biriktirdiği anları paylaşanlara Omo’dan hediye

    Biriktirdiği anları paylaşanlara Omo’dan hediye
    08.04.2017
    A+
    A-

    “Anı Biriktir” teması ile sevdiklerinizle geçirilen anların önemine dikkat çeken OMO, herkesi bu anları korumak için fotoğraflamaya ve #anıbiriktir etiketiyle paylaşılan fotoğraflardan oluşan kişiselleştirilmiş hediyeler kazanmaya davet ediyor.

    “Anı Biriktir” teması ile ebeveynlerin çocuklarıyla birlikte geçirdiği anların değerini hem ebeveynlerin hem de çocukların gözünden ortaya koyan OMO, yeni sosyal medya kampanyası ile sevdikleriyle geçirdikleri anların fotoğraflarını paylaşanlara, anılarını ölümsüzleştirecek hediyeler veriyor. 1 Ocak tarihine kadar sevdikleriyle gerçirdikleri güzel anların fotoğraflarını #anıbiriktir etiketi ile sosyal medyada paylaşan kullanıcılar, Sosyopix’ten sürpriz hediyeler kazanıyor.

    OMO’nun sosyal medya kampanyasına en az altı veya daha fazla fotoğrafla katılan herkes, paylaştıkları fotoğraflarla uygulanan, kişiye özel kartlar, dekoratif malzemeler ve anı kitabı gibi birbirinden farklı hediyeler kazanıyor, paylaşmaya değer tüm anları istedikleri zaman yanlarında hissedebiliyor.

    Anı biriktirmek neden önemli?
    Geçtiğimiz günlerde yayınladığı sosyal deney filmiyle anne ve babalarıyla geçirdikleri zamanın çocuklar için ne kadar değerli olduğunu çocukların gözünden anlatan OMO, son yayınladığı reklam filmiyle de bu anları değerlendirmekte geç kaldığını fark eden bir babanın telafi çabasını duygusal bir tonda anlatarak herkesi sevdikleriyle birlikte kaliteli zaman geçirmeye davet ediyor.

    “Kirlenmek Güzeldir” felsefesiyle 10 yılı aşkın süredir çocuk gelişimi alanında ailelere ilham vermeye odaklanan OMO, zaman hızla geçerken geriye kalanın birlikte geçirilen anlardan kalan anılar olacağını vurguluyor. Kirlenmek Güzeldir kampanyasının ilk gününden bu yana OMO’nun ailelere yönelik çalışmalarına danışmanlık veren Dr. Yankı Yazgan; çocuklarla birlikte geçirilen bu kıymetli anların aynı zamanda çocukların gelişimi açısından da çok önemli olduğunun altını çiziyor: “Çocuklar zeka geliştirici olduğu iddia edilen oyunlardan daha fazlasını, anne ve babalarıyla karşılıklı etkileşimden elde ederler. Çocukların karşılıklı ilişki kurmaya, bir insanla oynamaya ve konuşmaya ihtiyaçları vardır” diyor ve insan zekasının en önemli parçası olan dilin karşılıklı ilişkiler ile gelişebileceğini belirtiyor.



    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.