DOLAR 32,1877
EURO 34,9814
ALTIN 2505,911
BIST 10895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Birlik ve beraberlik ruhu devam ediyor

    Birlik ve beraberlik ruhu devam ediyor
    10.05.2021
    A+
    A-

     

    Ankara’nın en seçkin alışveriş merkezi olma özelliğine sahip Kuzu Effect AVM, kısıtlamaların ardından kiracılarına desteğini bir kez daha gösterdi. 

     

    Zorlu geçen pandemi sürecinde her zaman kiracılarının yanında olan Kuzu Effect AVM, güncellenen kısıtlamalarda da desteğini eksik etmedi. Birlik ve beraberlik ruhunun her zaman öncelikleri olduğunu belirten Kuzu Effect AVM Yönetimi, “Bu süreç tüm sektörleri derinden etkiledi. Ancak bizler her zaman kiracılarımızın yanındayız. Kısıtlamaların ardından sağlıklı günlerde yine hep birlikte ziyaretçilerimizi ağırlamak için sabırsızlanıyoruz” diye konuştu.

    Marka karması ve geniş restoran seçenekleri ile ziyaretçilerine keyifli alışveriş deneyimi sunan Kuzu Effect AVM, kısıtlamaların ardından açılabilir cam tavanları sayesinde doğal havalandırmada alışveriş yapma imkanıyla konuklarını karşılayacak. DN 5 sertifikasına göre; Çalışma prensibi bakımından dünyadaki tek açılır kapanır cam sistemine sahip olan Kuzu Effect, açık havada alışveriş yapma imkanı sunuyor.

    Temiz havada güvenilir alışveriş yapmak isteyenleri karşılamak için gün sayan Kuzu Effect AVM, yeni sürprizleriyle de ziyaretçilerini şaşırtmaya hazırlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.