DOLAR 32,5404
EURO 34,9608
ALTIN 2425,075
BIST 9679,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    BMS A.Ş ödüllü tasarım “Lino” çalışma koltuğunu satışa sundu

    BMS A.Ş ödüllü tasarım “Lino” çalışma koltuğunu satışa sundu
    03.05.2021
    A+
    A-

    Ergonomik tasarımlar konusunda Türkiye’de öncü olan BMS A.Ş ödüllü tasarım “Lino” çalışma koltuğunu Türkiye’de shop. bms. com. tr online mağazasında ve BMS DESIGN CENTER’da satışa başladı.

     

    Sam Hecht ve Kim Colin tarafından tasarlanan Lino, bir çalışma koltuğundan bekleyeceğiniz performansların ötesini size sunuyor. “Lino” performans koltukları, iş yerinizde veya evinizde çalışırken ergonomik konfor ve çok çeşitli dengeli hareket özgürlüğü vaat ediyor.

     

    Amerika’da en yüksek kalite standartlarında üretilmiş, titizlikle tasarlanmış ve dayanıklılığı test edilmiş Lino; aynı zamanda “çevreci” bir tasarım.

    Sürdürülebilir tasarım ayrıntılarına gösterilen özen, Lino ofis koltuğunda belirgin; “yüzde 97’ye kadar geri dönüştürülebilir ve yaklaşık yüzde 26 geri dönüştürülmüş malzemeden” üretiliyor.

    Çalışırken bedeniniz nefes alıyor

    En son teknolojik ve inovatif malzemeler ile üretilen Lino otururken bedeninizin nefes almasını ve kan dolaşımınızın düzenli olmasını sağlıyor.

    Lino’nun omurganızı koruyan yapısı, siz çalışırken vücudunuzun ihtiyacı olan sırt desteğini sunuyor.

    12 yıl garantisi ile postur fit teknolojisinin eşsiz + uzun ömürlü konforunu sunuyor.

    Renklerle motive ediyor

    Siyah veya mineral çerçeve, altı farklı süspansiyon rengi ve çok çeşitli döşeme seçenekleri arasından seçim yaparak Lino çalışma koltuğu kullanıcısına göre kolu veya kolsuz sipariş verebilirsiniz.

    Lino çalışma koltuğunu kendinize veya kurumsal tonlarınıza göre tasarlayarak, çalışma mekanınızda konfor ve fark yaratabilirsiniz.

     

    Ödüllü Tasarım

    Lino tasarımında inovasyon, estetik, kullanıcı performansı ve yenilikçi bakış açısıyla dünyaca ünlü iF Design Award tasarım yarışmasının ürün kategorisinde üstün başarısı ile ödüllendirildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.