DOLAR 32,525
EURO 34,7424
ALTIN 2488,347
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bocchi, Amerika’dan iki büyük ödülle döndü

    Bocchi, Amerika’dan iki büyük ödülle döndü
    18.03.2023
    A+
    A-

    Bocchi, Las Vegas’ta düzenlenen 2023 KBIS Uluslararası Banyo Mutfak Fuarı’ndan iki büyük ödülle döndü. Dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerinin katıldığı, Kuzey Amerika’nın en büyük ve en prestijli banyo mutfak fuarında Bocchi hem mutfak ürünleri kategorisinde Altın Ödül’e hem de “Best of KBIS” ödülüne değer bulundu. 

    Baveno altın değerinde

    Seramik sağlık gereçleri alanında Türkiye’den ABD’ye ihracatta ilk sırada yer alan Bocchi, 2023 KBIS Uluslararası Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği yeni ürünlerle büyük beğeni topladı ve iki önemli ödüle sahip oldu. Şubat ayında Las Vegas’ta düzenlenen KBIS Fuarı, Kuzey Amerika’nın banyo ve mutfak ürünleri alanında en köklü organizasyonu olarak biliniyor. Bu yıl dünyanın farklı ülkelerinden 475 stantta binlerce yeni ürünün sergilendiği fuarda, Bocchi, Baveno Gizli Eviye Sistemi ile “Best of KBIS Product Kitchen Gold” ödülünü alırken, fuarın büyük ödülü “Best of KBIS Show”un sahip oldu.

    Hedef ABD’de 1 numara olmak

    Bocchi Genel Müdürü Serkan Ak ödülle ilgili olarak şunları söyledi“Seramik eviyelerimiz ile şu an Kuzey Amerika’da yüzde 10 pazar payına sahibiz. Uzun yıllardır aktif olarak yer aldığımız KBIS ise, Kuzey Amerika pazarında mevcut ve potansiyel müşterilerimize tüm ürünlerimizi sunduğumuz önemli bir organizasyon. Fuarda sergilediğimiz, mutfak kategorisinde bize altın ödül kazandıran Baveno eviye, son teknolojiyle üretilmiş hem yeni hem de yenilikçi bir ürün. Çok yakında dünya mutfakları Baveno ile tanışacak.” 

    Beş kıtada 73 farklı ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Serkan Ak, “Üretimdeki gücümüz, tasarım, renk ve inovasyon konularındaki deneyim ve titizliğimiz, uluslararası alanda tüketicinin tercihlerine en iyi yanıt veren seramik sağlık gereçleri markalarından biri olmamızı sağlıyor. Önümüzdeki dönemde inovasyon ve tasarımı buluşturan ürünlerimizle ABD’de seramik mutfak eviyesi pazarında bir numara olmayı hedefliyoruz” dedi.

    KBIS, sektörü trendlerle buluşturuyor

    Kuzey Amerika’nın en büyük mutfak ve banyo fuarı KBIS (Kitchen&Bath Industry Show) kâr amacı gütmeyen ulusal bir birlik bünyesinde gerçekleşiyor. Mutfak ve banyo endüstrisinin tüm alanlarından yaklaşık 50 bin üyesi bulunan birlik düzenlediği eğitimler ve organizasyonlarla sektörel altyapının gelişimine yön veriyor. KBIS de bu çerçevede her yıl dünyanın dört bir yanından mutfak ve banyo tasarımcıları, iç mimar ve mimarları ağırlıyor; mutfak ve banyo ürünlerinden ekipman ve mobilyalara, birçok ürünün sergilenmesini, son teknoloji ile üretilen trend ürünlerin profesyonellere tanıtılmasını sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.