DOLAR 32,38
EURO 34,6849
ALTIN 2400,564
BIST 10045,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    BonObjet yeni koleksiyonu Boho Living ile karşınızda

    BonObjet yeni koleksiyonu Boho Living ile karşınızda
    27.03.2019
    A+
    A-
    Yaşam alanlarına kalıcı tasarım, konfor ve keyif katmayı felsefesi olarak benimseyen BonObjet (İyi Objeler), ismi ile de bu felsefeyi yaşatmayı hedefliyor. BonObjet, koleksiyonlarında XIV.Louis dönemi ruhu ve klasikliğini, günümüz modern çizgileriyle harmanladığı fonksiyonel tasarımlarıyla göze çarpıyor. Marka, mobilyalarında evlere, mekanlara, markanın duygusunu, enerjisini tasarım detaylarına yansıtan kalıcı objeler üretiyor.
    ‘Art of Living’ mottosunu, “Mobilya, bulunduğu ortama kişilerin bireysel seçimleri ile girer ve mutlaka kişinin yaşam tarzının yanısıra kişiliği ve karakterinden de ipucular taşır.” sözüyle anlatan markanın kurucusu Tuğçe Eyilik, BonObjet’nin özel yaz koleksiyonu ‘Boho Living’i 26 Mart Salı günü Galeries Lafayette Emaar Square Mall’da düzenlenen lansman davetiyle sundu.
    BonObjet’nin özel yaz koleksiyonu Boho Living, bohem kültürü ve yaşam stilinden ilham aldı. Bu etki bambu gibi yaşayan ağaçların ham kullanımları ile birlikte, canlı renklerde yeşil ve doğanın en göz alıcı tonlarında kumaş motiflerine yansıtıldı. Bambu, keten, kuş, çita ve zebra desenleri, en iddialı ve doğal yaşam öncü unsurları ile “Boho Living” koleksiyonu “özgür ruhlara” hitap ediyor.
    Bon Objet’nin diğer koleksiyonları, Dark Wood, Black&Whiteve Home Living’in yanısıra, tasarım berjer ve koltuklar, puflar, sehpa ve mermer tasarımlar, kumaş minder ve yastık çeşitleri, aydınlatma ve birçok farklı tasarım daha önce denenmemiş tasarım ve çizgilerle dikkat çekiyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.