DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Boomerang TV’den çocuklara 23 Nisan hediyesi

    13.04.2018
    A+
    A-

    Eğlenceli, komik ve neşeli çizgi filmlerin buluşma adresi Boomerang TV, çocukları unutamayacakları bir deneyim için 14-29 Nisan tarihleri arasında Emaar Square Mall’a davet ediyor. Boomerang TV, Tom ve Jerry, Scooby Doo, Sevimli Kahramanlar ve Oz Büyücüsü gibi en sevilen çizgi film karakterleriyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı iki hafta sürecek bir festival havasında kutluyor.

    Birbirinden keyifli çizgi filmleri ile çocukların “ilk eğlence kanalı” olan Boomerang TV, eğlence dolu dünyasını Emaar Square Mall’a taşıyor. İkinci yaş gününü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda kutlamaya hazırlanan Boomerang TV, çocukları eğlence dolu etkinliklerine davet ediyor. Emaar Square’in, 14-29 Nisan tarihleri arasında ev sahipliği yapacağı etkinlik kapsamında çocuklar 23 Nisan’ı, Tom ve Jerry, Scooby Doo ile arkadaşları, Sevimli Kahramanlar ve Oz Büyücüsü ile kutlama fırsatı bulacak.

    Tom ve Jerry’den Scooby Doo’ya en eğlenceli kahramanlar Boomerang TV etkinliğinde!

    Scooby Doo’nun Gizemli Odası: Boomerang TV’deki Scooby Doo çizgi filmlerinde olduğu gibi sırlarla dolu gizemli bir oda çocukları bekleyecek ve çocuklar bu gizemi çözmek için güçlerini birleştirecek. 14-29 Nisan tarihleri arasında 12.00-20.00 saat aralığında gerçekleştirilecek aktivitede çocuklar fotoğraf da çektirebilecek.

    Tom ve Jerry Labirenti: Çocuklar, Jerry’nin kaçıp, Tom’un kovaladığı labirentte çıkış yolunu ararken çok eğlenecek. Eşini bulma ve hedef vurma oyunlarının yer aldığı labirent 14-29 Nisan arasında, 12.00-20.00 saatleri arasında çocuklara açık olacak.

    Oz Büyücüsü Sahnesi: Çocuklar, unutamayacakları bir sihir gösterisiyle karşılaşacak. Gösteri 14-29 Nisan tarihleri arasında 14.30’dan itibaren her yarım saatte bir çocuklarla buluşacak.

    Sevimli Kahramanlar Geçit Töreni: Bugs Bunny’den Duffy Duck’a, Slyvester’dan Tweety’e ve daha birçok sevimli kahraman 23 Nisan’da düzenlenecek özel geçit töreninde çocuklarla bir araya gelecek. Çocuklar geçit töreninde en sevdikleri çizgi kahramanlarla fotoğraf çekme şansını da yakalayacak.

    Çizgi filmler kanalda, daha fazlası boomerangtv. com. tr’de

    Çocuklar D-Smart 122’nci kanal ve Tivibu 118’inci kanaldan Boomerang TV’nin eğlenceli çizgi filmlerini izleyebiliyor. Keyifli tam bölümler, klipler, oyunlar ve daha fazlası ise www. boomerangtv. com. tr adresinde Boomerang severleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.