DOLAR 32,3448
EURO 34,8807
ALTIN 2393,436
BIST 10184,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Borgo yeni yılı şölen tadında karşılıyor

    Borgo yeni yılı şölen tadında karşılıyor
    12.12.2017
    A+
    A-

    Yeni yılı mahalle sıcaklığı yaşatan keyifli bir atmosferde, leziz bir menü ve canlı müzik eşliğinde karşılamak isteyenler, Borgo Kitchen + Bar’da bir araya geliyor. Sevilen şarkılara getirdikleri pop – caz yorumuyla dikkat çeken ünlü cover grubu Six Pack ile başlayan gecede, DJ Hassan eğlenceyi en üst noktaya taşıyor. Menüde yer alan ördek, dana pirzola veya kuzu pirzola ana yemek opsiyonları, çorba, soğuk – sıcak başlangıçlar, tatlı ve limitsiz yerli içecekler ise hem gözlere hem de damaklara hitap ediyor.

    Akdeniz mutfağından yöresel tatlara uzanan yemekleri, yenilikçi kokteylleri ve canlı müzik performanslarıyla gece hayatını sevenlerin rotasını Ulus’a çeviren Borgo Kitchen + Bar, yılbaşı gecesi için çok özel bir program ve leziz bir menü hazırladı.

    Borgo’da yılbaşı gecesi, Düşünme Hiç, Sakın Gelme, Hiç Bana Sordun mu, Ben Böyleyim gibi sevilen parçalara getirdikleri pop – caz yorumuyla dikkat çeken ünlü cover grubu Six Pack sahne alıyor. Saat 22.00’de konsere başlayacak grup, gecenin ilerleyen saatlerinde yerini DJ Hassan’a bırakıyor.

    Vichyssoise çorbasından kestaneli sufleye

    Borgo’nun yılbaşı menüsünde ise birbirinden enfes tatlar bulunuyor. Soslardan çeşit çeşit ekmeklere kadar tüm lezzetlerin Borgo mutfağında hazırlandığı menü, içleri ısıtan sıcacık bir vichyssoise çorbası ile başlıyor. Soğuk ve sıcak başlangıçların ardından ana yemeğe geçildiğinde ise, et severleri gerçek bir şölen bekliyor. Ördek, dana pirzola veya kuzu pirzola opsiyonları, kış sebzeleriyle birlikte servis ediliyor. Limitsiz yerli içeceğin sunulduğu menüde gecenin finali ise, kışa çok yakışan kestaneli sufle ile yapılıyor.

    Yılbaşı gecesinde canlı performanslar ve menünün fiyatı, oturma düzenine göre 300 – 350 TL arasında değişiyor. Yeni yılı Borgo’da karşılamak isteyenler, 0553 960 04 58 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilir.

    BORGO YILBAŞI MENÜSÜ

    Vichyssoise çorbası (Pırasa, patates, beyaz şarap)

    Soğuk başlangıç

    Carpaccio tabağı

    Sıcak başlangıç

    Baklava yufkasında uskumru, karnabahar püresi ile

    Ana yemek opsiyonları

    Ördek, kereviz salatası ve lahana breze ile

    Dana pirzola, balkabağı püresi ve kış sebzeleri ile

    Kuzu pirzola, portakallı, havuçlu firik bulguru ve sote sebze ile

    Tatlı

    Kestaneli sufle

    İçecek

    Limitsiz yerli içki, soft içecek, çay ve kahve

    Borgo Kitchen + Bar hakkında:

    Mahalle sıcaklığını ve samimiyetini tüm şehre yayan Borgo, leziz yemekler ve kokteyller eşliğinde kaliteli müzik dinlemek isteyenlerin rotasını Ulus’a çeviriyor. Kadir Has Üniversitesi Chefschool eğitmen ve mezunlarının görev aldığı Borgo, başta Akdeniz olmak üzere, dünya mutfağından alternatif tatları deneyimleme imkanı sunuyor. Borgo’nun yenilikçi menüsüne her cuma akşamı konserler, dinletiler ve DJ performansları eşlik ederken, pazar günleri yapılan brunch’lar da, yine canlı müzik eşliğinde, keyifli bir atmosferde gerçekleşiyor. Borgo, yüksek tavanlı kapalı alanı ve geniş terasında, güler yüzlü ekibiyle birlikte davetlere, şirket toplantılarına, lansmanlara ve özel kutlamalara da ev sahipliği yapıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.