DOLAR 32,3247
EURO 34,7654
ALTIN 2389,882
BIST 10254,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Borlease online araç kiralama sistemini açtı

    Borlease online araç kiralama sistemini açtı
    16.04.2018
    A+
    A-

    Borlease Filo Kiralama, şirket filosu için araç kiralamaya online ile hızlı çözüm sunarak kolaylık sağlıyor. Kurumsal araç kiralamada markalara 4  adımda ulaşabilecekleri, marka, fiyat detaylarıyla ilgili bilgiyi online olarak sunan Borlease, yeni online kiralama sistemi ile filo kiralamada dijitalleşmeye öncülük ediyor.

    Kurulduğu 2013 yılından itibaren her yıl yüzde 100’ün üzerinde büyüyen Türkiye’nin yerli sermayeli en genç filo kiralama şirketi Borlease, online araç kiralama dönemini başlattı.  Şirket filosunu oluşturmak için en uygun aracı seçip, teslimata kadar tüm süreçleri online olarak tamamlayabilme kolaylığı sağlayan Borlease, müşterilerine operasyonel kiralamanın en pratik yolunu sunuyor.

    Sektörün getirdiği dijitalleşmeye öncülük eden markalar arasında yer alan Borlease, online kiralama ile müşterilerine doğrudan temas ederek, kiralama sürecinde hızlı çözümler sunuyor. Borlease Filo Kiralama’nın yeni online sistemi ile ilgili görüşlerini paylaşan Borlease Genel Müdürü Özgür Cem Hancan, “Dijitalleşme ile kurumsal müşterilerimize online olarak 4 adımda hızlı, pratik ve detaylı bilgiler vererek online operasyonel kiralama deneyimi sunuyoruz. Müşterilerimiz zamandan tasarruf ederken filolara ilişkin ihtiyaç duyulan tüm bilgilere online olarak ulaşabiliyorlar.  Borlease’in filo kiralama hizmetinden yararlanmak isteyen kurumsal firmaların kira bedeli için ayrıca bir teklif almaları gerekmiyor, sistem otomatik olarak seçilen aracın marka ve modeline, kiralama süresine, kilometresine göre aylık ödeme planı çıkartıyor. Borlease olarak müşterilerimizin tercihlerine önem vererek, önceliklerini tespit ederek, kısa sürede ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler sunmaya özen gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.