DOLAR 32,305
EURO 34,6592
ALTIN 2409,223
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Borusan Cat Müşteri Manifestosu ile standartları yükseltiyor

    Borusan Cat Müşteri Manifestosu ile standartları yükseltiyor
    09.06.2021
    A+
    A-

    Borusan Grubu şirketlerinden Borusan Cat, sektöründe bir ilke imza atarak, müşterilerine sunduğu hizmet kalitesini ve müşteri deneyimini en üst seviyede tutacak “Müşteri Manifestosu”nu yayınladı. Şeffaflığı, adil rekabeti, müşterilerini her daim desteklemeyi ve daha birçok konuyu kapsayan manifesto, Borusan Cat’in operasyonlarını yürüttüğü 6 ülkede uygulanacak.

    “Daha İyi Bir Dünya İçin Çözüm Üretiriz” anlayışı ile Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızistan ve Uzak Doğu Rusya’da faaliyetlerini yürüten Borusan Cat, kurum içinde görev alan, tüm ülke operasyonlarından ve endüstrilerden temsilcilerin oluşturduğu “Müşteri Konseyi”nin hazırladığı Müşteri Manifestosu’nu yayınladı. Manifesto, müşteriye sunulan hizmeti ve deneyimi daha da mükemmelleştirmek ve Borusan Cat’in sorumluluk sahibi kurum kültürünü daha da güçlendirmek için yol gösterici bir rehber olma özelliği taşıyor.

    6 ülkede koşulsuz müşteri memnuniyeti 

    Genel ve ağır inşaat, madencilik, enerji ve ulaşım endüstrilerinde geniş ürün yelpazesi, kendi geliştirdiği teknolojiler ve müşteri deneyimini en üst seviyeye taşımayı hedefleyen ürün ve hizmetlerle müşterileri için komple bir çözüm üretici olan Borusan Cat’in Müşteri Manifestosu 8 maddeden oluşuyor. Pro aktif çözümler sunmayı odağına alan şirket, bu manifesto ile müşterilerine vadettiği tüm hizmetleri, birer taahhüte dönüştürüyor.

    “Daha İyi Bir Dünya İçin Çözüm Üretiriz” yaklaşımına, koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlayarak ulaşabileceğine inanan Borusan Grubu şirketlerinden Borusan Cat, Müşteri Manifestosu ile müşterilere verilen tüm sözleri, şeffaf bir anlayışla yerine getirmeyi, adil rekabete saygı duymayı, müşterilerini uzun dönemli iş ortağı olarak görerek onları her daim desteklemeyi taahhüt ediyor. Dijitalleşmenin tüm olanaklarını kullanarak müşterileri olası sorunlardan uzak tutmayı ve çözümler üretmeyi, teknoloji ile müşterilerin ihtiyaçlarına tam olarak cevap veren yenilikçi ve yaratıcı çözümler sunmayı, müşteri geri bildirimlerine kulak vererek iş süreçlerini bunlara göre şekillendirmeyi, öncü uygulamalarla sektöre liderlik etmeyi ve sürdürülebilir bir dünya ve toplum için tüm çalışmaları sorumluluk bilinciyle yürütmeyi garanti ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.