DOLAR 32,4743
EURO 34,7573
ALTIN 2419,28
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bosch Professional’ın yeni akülü delme/vidalama makineleriyle daha yüksek performans

    Bosch Professional’ın yeni akülü delme/vidalama makineleriyle daha yüksek performans
    09.08.2022
    A+
    A-

    Bosch Professional tarafından geliştirilen yeni GSR 185 -LI akülü delme vidalama makinesi, kullanım kolaylığı ve performansta standartları yeniden belirliyor.

    Makine, 10 mm’ye kadar ahşapta vidalama işlerinde en iyi şekilde çalışma imkânı verirken, 35 mm’ye kadar ahşapta ve 10 mm derinliğe kadar metalde delme işlerinde en iyi sonucu almayı sağlıyor.

    18V Akülü ailesinin yeni üyesi GSR 185- LI, akülü özgürlüğüyle daha uzun çalışma imkânı sunuyor. 12V’luk bir makinenin kompaktlığı ile 18V gücü kullanıcıları için mümkün kılan GSR 185-LI; zorlu işler için tasarlanırken, kömürsüz motoru sayesinde daha uzun kullanım ömrü ve şarj başına daha fazla iş yapmaya imkân tanıyor. Aynı zamanda dakikada 1900 devri bulan çalışma hızı sayesinde maksimum performans ile yüksek verimlilik sağlıyor. Kompakt tasarımdan gelen taşıma ve kullanım kolaylığıyla profesyonel kullanıcılar için tercih sebebi haline geliyor.

    Darbeli delme/vidalama özelliği ile yeni GSB 185-LI  

    Yeni Bosch Professional GSB 185-LI akülü darbeli delme vidalama makinesi ise optimize edilmiş boyutlarıyla profesyonellere yüksek hız ve performans sunuyor. Kömürsüz motor teknolojisi sayesinde daha uzun kullanım ömrü ve dayanıklılık sağlarken, en zorlu işlerin bile üstesinden kolaylıkla geliyor.

    1.900 rpm maksimum hıza ulaşan GSB 185-LI Professional, çalışma alanlarında verimliliği en üst düzeye çıkarıyor. 10 mm’ye kadar ahşapta vidalama özelliğinin yanında 35 mm’ye kadar ahşapta ve ayrıca 10 mm’ye kadar metal veya duvarda delme özelliğine sahip olan makine, zor işlerde daha yüksek performans isteyen profesyoneller ve ulaşılması zor, dar alanlarda çalışmak isteyenler için tasarlandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.