DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bosch Termoteknik Manisa Fabrikası sürdürülebilir geleceği çalışanlarıyla şekillendiriyor

    Bosch Termoteknik Manisa Fabrikası sürdürülebilir geleceği çalışanlarıyla şekillendiriyor

    Enerji tasarruflu ve çevre dostu ısıtma ve iklimlendirme çözümlerinin üretildiği Bosch Termoteknik Manisa Fabrikasında, ‘Sürdürülebilir Geleceği Hep Birlikte Şekillendiriyoruz’ sloganıyla gelecek dönem stratejilerinin çalışanlarla paylaşıldığı bir buluşma gerçekleştirildi.

     

    İklimlendirme sektörünün öncü ve lider firmalarından Bosch Termoteknik’in Manisa Fabrikasında görev yapan 1.000’e yakın çalışan, ‘Sürdürülebilir Geleceği Hep Birlikte Şekillendiriyoruz’ sloganıyla düzenlenen bir etkinlikte buluştu. Şirketin yeni stratejilerinin paylaşılması amacıyla düzenlenen etkinlik, Bosch Termoteknik Ticari Genel Müdürü Akın Kazak ve Teknik Genel Müdürü Haşiman Üsküdar’ın konuşmalarıyla başladı. Açılış konuşmalarının ardından direktörlerin yer aldığı interaktif panelle stratejilerin detayları aktarıldı.

     

    İş birliğiyle güçlenen ekip ruhu

    Planlama, ekip çalışması, iş birliği ve güven temalarının kullanımıyla çeşitli takım oyunları oynanırken, bu oyunlarda şirketin stratejik perspektifleri yansıtıldı. Çalışanlar arasında ekip çalışması ve iş birliğinin güçlendirilmesi amaçlandı.

     

    Günün sonunda ayrıca, Bosch Termoteknik çalışanlarının 7 gün 24 saat yararlanabilecekleri ManFiTT spor sahasının açılışı da gerçekleştirildi. Futbol, basketbol, voleybol ve tenis oynanabilen sahanın açılış maçlarını yapan Bosch Termoteknik ekibi günü enerjik bir şekilde tamamladı.

     

    Sürdürülebilir geleceğe katkı

    Çevre dostu ürünler tasarlayıp üreterek sürdürülebilir geleceğe katkıda bulunduklarını belirten Bosch Termoteknik Teknik Genel Müdürü Haşiman Üsküdar, çalışanların büyük ilgi gösterdiği etkinliğe ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı: “Manisa Fabrikamızda güvenilir, yetkin ve iş birlikçi bir ekip olarak ’Yaşam için Teknoloji’ üretiyoruz. Bu etkinlikte de hem sürdürülebilir sistemlere katkı sağlayacak stratejilerimizi yaygınlaştırdık hem de çalışanlarımızla şenlik havasında bir gün deneyimledik.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.