DOLAR 32,5436
EURO 34,8946
ALTIN 2436,39
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bosch Termoteknik’ten iki yeni split klima

    Bosch Termoteknik’ten iki yeni split klima

    Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün önde gelen firmalarından Bosch Termoteknik, yeni split klimaları Climate RAC 8000 ve 5000’i pazara sundu.

    Bosch Termoteknik, iç mekan hava kalitesini artıran ve yüksek seviyede konfor sağlayan split klimalarına iki yenisini daha ekledi. A++ soğutma enerji sınıfına sahip yeni Bosch Climate RAC 8000 ve 5000 modelleri, hem düşük ses seviyesi sağlıyor hem de hafif ve modern tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Split klimalardaki 3D DC Inverter teknolojisi, motorun çalışma sıklığını değiştirerek enerji verimliliği sağlıyor ve

    kullanıcılar elektrik faturalarında tasarruf elde ediyor.

    Turbo ve uyku modları sayesinde kullanıcılara kullanım kolaylığı sağlayan yeni split klimalar, ortamı daha hızlı soğutuyor ve ortamdaki sabit sıcaklığı koruyor. Bosch Climate RAC 8000 ve 5000 modelleri, kullanıcıların klimaları nerede kullanacağına bağlı olarak 2.6 kW, 3.5 kW, 5.3 kW ve 7 kW seçenekleri de sunuyor.

    Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün önde gelen firmalarından Bosch Termoteknik, yeni split klimaları Climate RAC 8000 ve 5000’i pazara sundu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.