DOLAR 32,2943
EURO 34,8074
ALTIN 2392,319
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Boyner yeni konseptiyle Antalya Agora AVM’de açıldı

    22.11.2017
    A+
    A-

    Ürün ve marka zenginliğiyle her sezonda keyifli alışveriş deneyimi sunan Türkiye’nin en çok sevilen ve tercih edilen alışveriş destinasyonu Boyner, 2017 yılının beşinci, yeni konseptinin üçüncü mağazasını Antalya Agora AVM’de açtı. She Mall, Antalya Migros ve Alanyum AVM’den sonra Antalya’daki dördüncü mağaza olan Antalya Agora Boyner, aynı zamanda toplam 5.800 m2’lik satış alanıyla da dördüncü büyük Boyner mağazası.

    Boyner, Türkiye’nin en önemli turizm merkezi olan Antalya’da, havalimanına 5 dakikalık mesafesi ve alışverişten eğlenceye bir çok alternatifiyle Agora AVM’de müşterilerine hizmet vermeye başladı. Antalya Agora Boyner’de, kadın, erkek, çocuk, genç aktif spor, ayakkabı, çanta, aksesuar ve kozmetik kategorilerinin yerli yabancı pek çok markalarının yanı sıra yenilenen Boyner Evde ürünleri de yer alıyor.

    Doğa konseptinin ön plana çıktığı, ahşap doku ve detaylarla tasarlanan Boyner mağazası, sıcak ortamı ile ev hissiyatı yaşatarak müşterilerine konforlu ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor. Yeni Boyner mağazası, Boyner müşterisinin alışık olduğu unsurların farklı bir şekilde yorumlandığı, müşterinin yabancılık hissetmeyeceği, küçük sürprizlerle karşılaşacağı bir yapıda kurgulandı. Emaar Square Mall, Hilltown AVM ve ardından Antalya Agora AVM’de uygulanan ve müşterilerin büyük beğenisini kazanan Boyner’in yeni mağaza konsepti ile 2017 sonuna kadar 1 mağaza daha açılacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.