DOLAR 32,32
EURO 35,0659
ALTIN 2280,109
BIST 9029,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Brand Week Istanbul sınırları aşarak başlıyor

    Brand Week Istanbul sınırları aşarak başlıyor
    02.10.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin iş ve markalar dünyasını, yaratıcı endüstrilerini, dünyanın en ilham verici isim ve projeleriyle buluşturan Brand Week Istanbul, bu sene 5-9 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenleniyor. Her yıl farklı bir temayla hayata geçirilen etkinliğin, bu yılki temasıysa “Sınır Tanımayan Fikirler”.

    EMEA Bölgesinin en büyük iş ve markalar dünyası buluşması Brand Week Istanbul, dünyanın en yaratıcı isim ve projelerini 6’ıncı kez İstanbul’da bir araya getiriyor. Bu yıl “Sınır Tanımayan Fikirler” temasıyla markaları ve fikirleriyle sınırları aşarak değişim yaratmak isteyenlerle ufuk açıcı hikâyeleriyle sektörlerinde fark yaratan isimleri ağırlayacak olan Brand Week Istanbul; Felis Ödülleri, Lovemarks Ödül Töreni, Women to Watch: Fark Yaratan Kadınlar, Brand Week Gastro, Marka İkonları Yürüyüşü, Portfolyo Değerlendirme Buluşmaları ve Startup Academy gibi birçok yan etkinlik ve farklı oturumla sektörün nabzını tutacak.

    Marka, pazarlama ve yaratıcılık dünyasının sınır tanımayan isimleri Brand Week Istanbul’da!

    Ekonomi ve insan psikolojisi arasındaki ilişkileri inceleyen Prof. Barry Schwartz; işletme alanında uluslararası düzeyde çok satan yazar, konuşmacı ve stratejik danışman Bernard Marr; Kellogg School of Management’ta nörobilim ve işletme profesörü olarak görev yapan Prof. Moran Cerf; Walt Disney Animasyon Stüdyoları’nın yönetmen, tasarımcı ve animatörü Eric Goldberg gibi alanında sınırları aşan pek çok isim, konuşmacı olarak bu sene Brand Week Istanbul kapsamında tüm şehre yaratıcılık yayacak.

    Brand Week Istanbul katılımcılarını bu sene pek çok yenilik bekliyor

    Brand Week Istanbul 2018, gastronomi dünyasının sınır tanımayan fikir ve lezzetlerinin hikâyelere eşlik edecek tadımlarla paylaşılacağı Brand Week Gastro; kurumların çalışanlarına ayrılan özel çalışma bölümleriyle yeni nesil ofis düzeninin deneyimleneceği ve bu konu hakkındaki panellere katılabileceği The New Way of Work konsepti; markaların kendi kurgularıyla özelleştirebileceği daha geniş ve kapsayıcı stantlarla yeniden tasarlanan deneyim alanı; Grafik Tasarımcılar Meslek Kuruluşu işbirliğinde geleceğin yaratıcı isimlerinin mentorlarla buluşmasına ev sahipliği yapacak Portfolyo Değerlendirme Buluşmaları; Türkiye’deki kreatif tasarımcıların desteğiyle tasarlanan ürünlerin yer alacağı ve bu ürünlerin satışından elde edilecek gelirin Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin “Anadolu’da Bir Kızım Var” projesine aktarılacağı MediaCat Store gibi yeniliklerle katılımcılarını ağırlayacak.

    Brand Week Istanbul kapsamında ayrıca bu sene ilk defa organize edilecek Startup Academy ile Türkiye’de ve globalde öne çıkan girişimlerin kadın kurucularına ve yöneticilerine; pazarlama ve iletişim alanlarında iki gün boyunca konusunun uzmanı yerli ve yabancı eğitmen ve mentorlardan oluşan bir kadroyla pazarlama ve iletişim konularında eğitimler verilecek ve networking imkânı sağlanacak.

    Pelin Özkan: “Sınırları aşan fikirlerle ilham veren bir hafta olacak.”

    MediaCat Genel Yayın Yönetmeni Pelin Özkan, “Brand Week Istanbul 2018, genişleyen kapsamı ve yenilikleriyle Kasım ayına hazır. Ana salonda sınır tanımayan fikirlerin yaratıcıları Barry Schwartz, Bernard Marr, Eric Goldberg gibi isimler Brand Week katılımcılarına ilham verirken, eş zamanlı olarak diğer salonlarda marka ekiplerini yakından ilgilendiren Kriz Döneminde Pazarlama, Dijital Çağda İçgörü gibi sektörün ihtiyaçlarını karşılayacak eğitimler verilecek. Geldiğinizde mutlaka “Eat, Brand, Love” mottosuyla gastronomi dünyasının sınır tanımayan hikâyelerine ve şeflerine ev sahipliği yapacak Gastro alanına , Sky Lounge’ta kurulacak The New Way of Working alanına ve MediaCat Store’a uğramayı unutmayın. Brand Week Istanbul 2018’in katılımcılara ilham verici bir deneyim yaşatacağını düşünüyorum” sözleriyle Brand Week Istanbul 2018’in öne çıkan başlıklarına değindi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.