DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bu bahar Koton aksesuarlarıyla göz kamaştırın

    Bu bahar Koton aksesuarlarıyla göz kamaştırın
    02.05.2018
    A+
    A-

    Kadınların şıklığının en büyük tamamlayıcısı olan takı ve aksesuarlar Koton’da bu sezon yine göz kamaştırıyor. Koton 2018 İlkbahar – Yaz Aksesuar Koleksiyonu, askılı çantadan bel çantasına, topuklu ayakkabıdan sneakers’a saç aksesuarlarından takılara kadar rengarenk yüzlerce alternatifler sunuyor.

    Baharın gelmesiyle daha hareketli, canlı ve parlak renkleri tercih eden kadınlar, bu sezon yine Koton’da bir araya geliyor. Spordan abiyeye, gündüzden geceye her zevke uygun tasarımlarıyla göz kamaştıran ve yüzlerce alternatif sunan Koton Aksesuar Koleksiyonu, baharın enerjisine enerji katacak.

    Küçük Dokunuşlarla Tarzınızı Tamamlayın!

    Koton, günlük hayatın koşuşturmacasında tarzından ve şıklığından ödün vermek istemeyen kadınlara, ayakkabıdan çantaya takıdan saç bandına, birbirinden farklı aksesuar seçenekleri sunuyor. Rahatlığın, zarafetin ve bir o kadar da şıklığın ön planda tutulduğu koleksiyonda; toz pembe, kırmızı, gümüş, mavi ve parlak renkler, sezonun vazgeçilmezi etnik desenler, püsküller, çiçek ve yazı baskılarla harmanlanıyor.

    Geometrik kesimli taşlı ve iç içe geçmiş uzun kolyeleri, renkli taşlar ve püsküllerle hareketlenen bileklikleri, rengarenk kumaşlarla bezeli saç aksesuarları ve geometrik şekillerin rengarenk boncuk, ip ve kumaşlarla zenginleştirildiği küpeleriyle Koton İlkbahar – Yaz Aksesuar Koleksiyonu, her tarza uygun seçenekler sunuyor. Baskı detayları ve parlak renkleriyle dikkat çeken sneakerlar, etnik desenli, püskül ve baskı özellikli çantalar kadınların bu bahar da tarzını tamamlayan parçalar arasında yerini alıyor.

    Koton 2018 İlkbahar-Yaz Aksesuar Koleksiyonu, koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.