DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bu dekorlarla zeminler daha sıcak daha renkli

    Bu dekorlarla zeminler daha sıcak daha renkli
    09.02.2022
    A+
    A-

    Peli’nin çok amaçlı kullanıma imkan tanıyan Elegance Exclusive Koleksiyonu’nda yer alan Myra ve Bergama dekorları Laminat parkeye dair en üst seviyede beklentilere cevap verirken görünümüyle ruha ve göze de hitap ediyor.

    Yaşadığımız mekanları çağımızın ihtiyaçları ve alışkanlıkları doğrultusunda sürekli olarak yenileme ihtiyacı duyuyoruz. Değişen trendler ve zevklere uygun olarak yeni fikirler, yeni tasarımlar da yeni mekanlar yaratmamıza olanak sağlıyor.

    Peli’nin bu anlayış ve en son teknoloji ile tasarladığı Elegance Exclusive Koleksiyonu zengin renk ve yüzey alternatifleri ile stilinizi zeminlere taşımanıza yardımcı oluyor.

    Birinci sınıf kalitede ve AC4 dayanım sınıfında üretilen koleksiyonda bulunan ve üzerindeki iddialı renkleriyle öne çıkan Myra Dekoru ile ahşabın farklı tonlarıyla harmanlanmış Bergama Dekoru zeminlere artı değer katarak, mekanlarınızı ezberlerin dışına taşıyor.

    Üstelik sadece konutlarda değil, ticari alanlarda da alternatif oluşturan Myra ve Bergama dekorları yerden ısıtma sistemleri için ideal çözümler oluşturarak, yakıttan tasarruf etmenize yardımcı oluyor. Dekorların yüzeyinde kullanılan özel korunaklı sistemle renklerde her hangi bir solma yaşanmıyor ve zeminler ilk günkü canlılıklarını koruyor.

    Unilin kilit sistemi sayesinde hızlı ve kolay uygulanabilen koleksiyon; dayanıklılığı ve kolay temizlenme özelliği ile yaşam alanları için ideal zemin oluşturarak mekanlara sıra dışı bir görünüm kazandırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.